5 πρωτότυπα και χρήσιμα δώρα για τη Γιορτή του Πατέρα

Αν την Κυριακή 15 Ιουνίου, Ημέρα του Πατέρα, θέλετε να υπενθυμίσετε στον δικό σας μπαμπά πόσο τον αγαπάτε με ένα δώρο, διαλέξτε κάτι απλό, αλλά με ιδιαίτερη σημασία και χρησιμότητα. Ανάλογα με το budget που μπορείτε να διαθέσετε, σκεφθείτε τι από τα παρακάτω θα τον χαροποιούσε ή θα τον εξυπηρετούσε καλύτερα.1. Εισιτήρια
για παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών

Χαρίστε του μια ξεχωριστή βραδιά ψυχαγωγίας, με ένα εισιτήριο για το Φεστιβάλ Αθηνών. Για τον Ιούνιο προτείνουμε την παράσταση "Η Μπαλάντα του Γέρου Ναυτικού" με την εξαιρετική ηθοποιό Φιόνα Σω, που είχε μαγέψει το κοινό της Μικρής Επιδαύρου με την ίδια παράσταση πριν από δύο χρόνια, και την συναυλία της Μαίρης Λίντα στο Ηρώδειο, για να διασκεδάσει ακούγοντας ζωντανά παλιές μεγάλες επιτυχίες από την ίδια την τραγουδίστρια-θρύλο, πλαισιωμένη από τους Apurimac, Gadjo Dilo, Imam Baildi.
Για τιμές εισιτηρίων και περισσότερες πληροφορίες, πατήστε στα μπλε link

2. Ετήσια συνδρομή ΟΤΕ TV
Δώστε του μία καθημερινή διέξοδο ψυχαγωγίας, επιλέγοντας ένα από τα πακέτα ΟΤΕ TV: Family Pack, Cinema Pack, Sports Pack και Full Pack, με κανάλια που προβάλλουν δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και show, ταινίες, σπουδαία αθλητικά γεγονότα, παιδικά προγράμματα, μουσικά video.
Τιμή: Συνδρομή από περίπου 15 ευρώ το μήνα για πελάτες ΟΤΕ
Περισσότερες πληροφορίες στο link στο τέλος του κειμένου

3. Καπέλο!
Τόσο απλά! Ένα καπελάκι τού είναι απαραίτητο. Θα το χρειαστεί για να προστατευθεί από τον ήλιο στα ψώνια, στον περίπατο, στην παραλία. Το καπέλο της Nike με την περιγραφή "Nike Metal Swoosh Logo" έχει διακριτικό σχεδιασμό και προσαρμοζόμενη διάμετρο για τέλεια εφαρμογή (σε γκρι, μαύρο, κόκκινο).
Τιμή: ~15 ευρώ

4. Σημειωματάριο/organizer
Επειδή οι μεγαλύτεροι συνήθως δεν τα πάνε καλά με τους υπολογιστές και τα κινητά, πάρτε του ένα σημειωματάριο ή organizer για να βάζει σε τάξη τα τηλέφωνα, τα ραντεβού, τις σημειώσεις του. Τα notebooks της Paperblanks με τα arty εξώφυλλα είναι μια πολύ κομψή επιλογή (βλ. φωτο). Θα τα βρείτε σε καταστήματα με είδη χαρτικών και στα βιβλιοπωλεία.
Τιμή: ~15 ευρώ

5. "Μουντιαλικό" βιβλίο
"Το Μυθιστόρημα του Μουντιάλ - 218 αληθινές ιστορίες από το Παγκόσμιο Κύπελλο"
Όλοι σχεδόν οι μπαμπάδες είναι ποδοσφαιρόφιλοι, και αυτό το βιβλίο που κυκλοφόρησε λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας, θα τους κάνει να δουν το αγαπημένο τους σπορ μέσα από μια λογοτεχνική ματιά. Ο δημοσιογράφος Αργύρης Παγαρτάνης έγραψε ένα βιβλίο-ταξίδι στον χωροχρόνο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, το "Μυθιστόρημα του Μουντιάλ". Οι σελίδες περνούν από τόπους εξωτικούς, από τα νησιά Φίτζι και την Αβάνα μέχρι το Χαρτούμ και την Τεχεράνη, στην προσπάθειά τους όχι να καταγράψουν αριθμούς και γεγονότα, αλλά να αναπαραστήσουν στιγμές ποδοσφαιρικής ιστορίας με μυθιστορηματικό τρόπο. Θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία.
Τιμή: 17 ευρώ, (για online αγορές, υπάρχει έκπτωση που κατεβάζει την τιμή περίπου στα 12 ευρώ)
Keywords
Τυχαία Θέματα