Έλλη Κοκκίνου: "Περιμένω με αγωνία τα ζωντανά σόου του Greek Idol!"

13:52 24/3/2011 - Πηγή: TVNea

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Έλλη Κοκκίνου, κάνοντας ένα μικρό break από τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Teatro με τον Βασίλη Καρρά και λίγο πριν τα live του Greek Idol μίλησε στον δημοσιογράφο Χ.Λεμπιδάκη και στο Queen.gr για
την προσωπική της ζωή, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του Greek Idol και πολλά ακόμη. Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξης εδώ:

Αυτή την περίοδο νιώθεις γεμάτη στην σχέση που όλοι γνωρίζουν ότι έχεις με νεαρό αθλητή; Έχω πράγματα που με προβληματίζουν και με κάνουν να διστάζω στην καθημερινότητά μου. Αλλά είμαι χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη και πολύ γεμάτη με ότι βιώνω.

Ερχόμαστε στο Greek Idol που με έκπληξη ακούσαμε ότι θα συμμετέχεις. Πρόκληση για σένα η θετική απάντηση σου; Δέχτηκα πρόταση από τον Πέτρο Κωστόπουλο και όταν το άκουσα είπα: «τι θα κάνω εκεί εγώ;». Μου κέντρισε όμως το ενδιαφέρον και είπα πως είναι πάνω στο αντικείμενό μου και θα το κάνω. Περνάμε τόσο όμορφα που περιμένω με αγωνία τα ζωντανά σόου. Έχω δει πολύ καλές φωνές και με όλη την επιτροπή και την Ρούλα Κορομηλά έχουμε τέλεια διάθεση χωρίς ίντριγκές να διασκεδάσουμε και να αναδείξουμε ταλέντα.

Ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή που έχεις περάσει όλα αυτά τα χρόνια προσωπικά ή επαγγελματικά; Νομίζω η μετακόμισή μου μετά τον χωρισμό μου ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Ήταν άγρια πολύ για μένα και το παιδί μου. Έπρεπε να αντιμετωπίσω δημοσιογράφους, κανάλια, τηλεφωνήματα, φήμες.

Τελικά Έλλη εσένα ποιος είναι ο ρόλος που ταιριάζει στην ζωή σου. Αυτός της μητέρας, της συζύγου ή της συντρόφου; Ο συνδυασμός της μαμάς, της γυναίκας και της κάθε έκφρασης που βιώνω μέσα από αυτά.

Για να διαβάσετε ολόκληρη της συνέντευξη της Έλλης Κοκκίνου κάντε κλίκ εδώ: Queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα