Ναταλία Γερμανού:Τι απαντά για το 'φλερτ' με τον Ant1?

08:00 22/1/2013 - Πηγή: TVNea
Η επίσκεψή της τόσο σε εκπομπές του ΑΝΤ1 την προηγούμενη εβδομάδα (βρέθηκε στο πλατό του Dancing With The Stars και στη συνέχεια στο ΌΛΑ) έκανε κάποιους να πιστεύουν πως η Nαταλία Γερμανού βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για την πιθανή μεταγραφή της από το κανάλι του Alpha. Ποια είναι
όμως η αλήθεια;

«Η σχέση της Ναταλίας με τον ΑΝΤ1 είναι άριστη καθώς υπήρξε για κάποια χρόνια στον σταθμό και κράτησε άριστες φιλικές σχέσεις με πολλά από τα στελέχη του, ακόμα και μετά την μετακόμισή της σε άλλες συχνότητες τα τελευταία χρόνια» αναφέρει στο Yupiii πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον, ωστόσο ξεκαθαρίζει: «Το σίγουρο είναι ότι όταν φτάσει η στιγμή της απόφασης για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η Ναταλία θα δώσει προτεραιότητα στον σημερινό εργοδότη της, το κανάλι του Alpha, συζητώντας πρώτα μαζί τους και ακούγοντας τις προθέσεις τους για τη συνεργασία τους στο μέλλον. Αυτό με τις δήθεν προτάσεις από άλλα κανάλια άλλωστε είναι ένα τρικ που η Ναταλία στην επαγγελματική της πορεία δεν υιοθέτησε ποτέ».

Και τελικά η ίδια πηγή προσθέτει: «Ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον, το σίγουρο είναι πως η ίδια θα συζητήσει πρώτα με τον Alpha και μετά με οποιοδήποτε άλλο κανάλι της έχει κάνει –ή πρόκειται να της κάνει- κάποια πρόταση. Άλλωστε, με τον Alpha οι σχέσεις της παραμένουν υποδειγματικές και χαίρει εκτίμησης όλων των υψηλόβαθμων στελεχών. Τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να συζητάει με τον ΑΝΤ1 δεν υφίστανται». (yupiii.gr)
Keywords
Τυχαία Θέματα