Μεγάλες πρεμιέρες σήμερα στο prime time του Αντ1...

15:15 21/10/2013 - Πηγή: TVNea
Δυναμικά ξεκινά η τηλεοπτική χρονιά του ΑΝΤ1 . Έτσι από σήμερα ξεκινά η νέα prime time ζώνη του καναλιού με τον Σουλεΐμάν στις 21:15 και το ξεκαρδιστικό τηλεπαιχνίδι Κράτα Γερά με τον Γιώργο Λιανό.Στις 00:00 θα δούμε το ανανεωμένο ΌΛΑ. Η ημέρα Δευτέρα στην κανονική του μορφή θα έχει και το Ράδιο Αρβύλα στις 23:15

21:15 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ

Β’ΜΕΡΟΣ - Δευτέρα 21 ΟκτωβρίουΗ Χουρρέμ,
μαθαίνει πως επιτέλουςαπαλλάχτηκε από τον μεγαλύτερο της εχθρό της, τον Ιμπραήμ και γιορτάζει τη νίκητης. Ενώ την ίδια στιγμή η Χατιτζέ καταρρέει από τον χαμό του αγαπημένου της. ΟΣουλεϊμάν πονάει βαθιά εξαιτίας της απόφασης που αναγκάστηκε να πάρει, αλλά συνειδητοποιείπως τώρα χωρίς πια τον Ιμπραήμ, μια νέα εποχή ξεκινάει. Η Χατιτζέ για την εκτέλεση του Ιμπραήμθεωρεί υπεύθυνη τη Χουρρέμ και μαζί με τη Σαχ Σουλτάν, ορκίζονται να τηνεκδικηθούν. Η Μαχιντεβράν και ο Μουσταφά επιστρέφουν από τη Μανίσα για να συμπαρασταθούνστο πένθος της Χατιτζέ. Ο Ματρακτσί, με την εντολή που παίρνει από τονΣουλεϊμάν, θάβει τον Ιμπραήμ σε ένα σημείο που δεν ξέρει κανείς. Ο σουλτάνοςδιορίζει στη θέση του Ιμπραήμ τον Αγιάς Πασά. Η Νιγκιάρ έχει έρθει στην Πόληκαι ψάχνει την κόρη της. Η Σαχ Σουλτάν ζητάει από τον Σουλεϊμάν να κάνει τονάντρα της Βεζίρη, μια θέση που η Χιουρρέμ προόριζε για τον Ρουστέμ Αγά. ΗΧατιτζέ μετά τον θάνατο του Ιμπραήμ στο μυαλό της έχει μόνο την εκδίκηση. Με τηβοήθεια της Μαχιντεβράν και των αδελφών της, βρίσκουν τελικά εκτελεστή για τηΧουρρέμ.
22:15 ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ

Παρουσίαση:Γιώργος Λιανός Σκηνές που φέρνουν ζάλη σ’ ένα παιχνίδιπου φέρνει τα πάνω – κάτω! Έρχεται το «ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ» στον ΑΝΤ1 και η αδρεναλίνη χτυπάεικόκκινο… στον τηλεοπτικό αέρα! Ποιος δεν θέλει να δει τον αγαπημένο του star ναδιαγωνίζεται κάτω από τις πιο extreme συνθήκες και ποιος δεν θέλει να κρατηθείγερά πάνω του, παίζοντας μαζί του στις πιο τρελές δοκιμασίες; Δύο ομάδες τηφορά, αποτελούμενες από έναν celebrity και έναν τολμηρό παίκτη ανεβαίνουν στοrollercoaster και σε άλλα ριψοκίνδυνα παιχνίδια και ξεκινούν για τους πιοαπίστευτους γύρους! Κουΐζ, παιχνίδια μνήμης και ερωτήσεις γνώσεων, φέρνουν τις δύοομάδες αντιμέτωπες σε 5 διαφορετικές δοκιμασίες κάτω από συνθήκες που κόβουντην ανάσα, μέχρι να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής!

00:15 ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ

Παρουσίαση:Θέμος ΑναστασιάδηςΜαζί του ο Βαγγέλης Περρής και η ΔούκισσαΝομικούΓια ακόμα μια σεζόν ΟΛΑ… παίζουν στονΑΝΤ1: απίθανα videos, λαμπεροί καλεσμένοι, sexy παρουσίες, κορυφαίο χιούμορ,μεγάλες αποκαλύψεις, πικάντικες εξομολογήσεις, σπαρταριστό γέλιο. Ο Θέμος Αναστασιάδης, με τον ΒαγγέληΠερρή επιφυλάσσουν αποκλειστικότητες που θα συζητηθούν, συνεντεύξεις που θαξεχωρίσουν, δηλώσεις που θα εντυπωσιάσουν, μαζί τους η Δούκισσα Νομικού. Μείνετεστον ΑΝΤ1, γιατί φέτος κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 00:15 εδώ είναι… ΟΛΑΤΡΕΛΑ!
Keywords
Τυχαία Θέματα