Η σύγκρουση κοινών,η αλαλούμ θεματολογία και η λάθος ώρα!

13:00 21/10/2013 - Πηγή: TVNea
Δεν μπορούμε να μη σημειώσουμε την προσπάθεια της Χριστίνα Λαμπίρη να πετάξει από πάνω της το τρας που τη συνόδευσε τα τελευταία χρόνια,όμως σε αυτή την προσπάθεια της συγκρούονται 2 κοινά.

Αρχικά να σας πω πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της εκπομπής είναι ότι το κοινό δεν μπορεί να ταυτιστεί.Από γυναικεία θέματα,σε επικαιρότητας,σε lifestyle,σε καλεσμένους υψηλού επιπέδου και σε καλεσμένους χαμηλού επιπέδου.Δεν μπορείς να κολλήσεις και κάνεις όλο zapping με αποτέλεσμα η τηλεθέαση να μην παίρνει τα άνω της.

Δεύτερο για μένα
σημαντικό πρόβλημα είναι λάθος ώρα.Πιο εύκολα θα μπορούσε να σταθεί μία τέτοια εκπομπή το απόγευμα παρά το μεσημέρι.Ο κόσμος εκείνη την ώρα θέλει να γελάσει ή να χαλαρώσει και όχι να προβληματιστεί.

Τέλος το πιο πιο πιο σημαντικό πρόβλημα της εκπομπής είναι αυτό που θα αναλύσω λακωνικά αμέσως:Έχουμε τη σύγκρουση 2 κοινών.Αυτό του Skai και αυτό της Χριστίνας Λαμπίρη.Από τη μία το κοινό του καναλιού,το οποίο και σύμφωνα με τις έρευνες είναι σοβαρό στο άκουσμα ότι έχει δίωρη εκπομπή η Χριστίνα Λαμπίρη που την έχει συνδυάσει με άλλη θεματολογία δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να την παρακολουθήσει.Από την άλλη το σταθερό κοινό της παρουσιάστριας την έχει συνηθίσει αλλιώς.Σε άλλο κλίμα,σε άλλη τηλεοπτική φιλοσοφία και προσέγγιση και αδυνατεί να παρακολουθήσει το συγκεκριμένα προιόν.

Η τηλεοπτική μάχη τώρα ξεκινά και η τηλεόραση είναι ένας καθημερινός πόλεμος.Μία αλλαγή που μπορεί να κάνει μια εκπομπή μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στους πίνακες τηλεθέασης.
Keywords
Τυχαία Θέματα