Στέφανο Σαρτίνι: Η νέα του ταινία, η Ελλάδα και η Ε. Μενεγάκη!

13:45 21/10/2013 - Πηγή: TVNea
Συνέντευξη στο περιοδικό People και τη Ζέτα Καραγιάννη παραχώρησε ο σκηνοθέτης των επιτυχιών Στέφανο Σαρτίνι και μίλησε για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια, τη συμβουλή του που έχει δώσει στην Ελένη Μενεγάκη και την Ελλάδα που τόσο αγαπά.

Μπορούν
όλοι οι παρουσιαστές να δοκιμάζονται και να τα καταφέρνουν σε διαφορετικά είδη εκπομπών;
Όχι, γιατί ο καθένας κάπου έχει ταλέντο. Η Ελένη Μενεγάκη, όμως, θα μπορούσε. Πάντα της λέω να παρουσιάσει βραδινό show και είμαι σίγουρος ότι θα είχε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Αλλά φαίνεται ότι της αρκεί αυτό που κάνει.
Τελικά, η ηλικία παίζει ρόλο στην τηλεόραση; Γίνεται πολύς λόγος για «φρέσκα πρόσωπα».
Καμία σημασία δεν έχει η ηλικία. Η Raffaella Carrà, για παράδειγμα, πάντα έχει τρομερή απήχηση στον κόσμο. Η καλή διάθεση είναι αυτό που μετράει περισσότερο. Υπάρχουν πάντως και κάποιοι καινούριοι που είδα την τελευταία φορά που ήρθα στην Ελλάδα. Αλλά αυτά τα κρατάω μυστικά, σαν κρυφά χαρτιά!
Βρίσκεσαι σε κάποιες συζητήσεις;
Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι ένα όνειρο που έχω στο μυαλό μου. Μια ταινία για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της, που τόσο πολύ αγαπώ. Έχω ήδη γράψει το σενάριο και πιστεύω ότι σύντομα θα βρεθεί ο τρόπος να την κάνω, σαν «δώρο» στη χώρα όπου έζησα τόσα χρόνια.
Τι είδους ταινία θα είναι αυτή;
Κάτι ανάλογο με το Passione που έκανε ο John Turturro για τη Νάπολη. Πολλή μουσική, απ’ τα ρεμπέτικα μέχρι τα μοντέρνα τραγούδια, και πολλές εικόνες από την Ελλάδα του ήλιου, της χαράς, του γέλιου, της αισιοδοξίας. Της Ελλάδας που αγαπάμε και που είμαστε περήφανοι γι’ αυτή. Γιατί, μη νομίζεις, μετά από είκοσι ένα χρόνια, κι εγώ μισός Έλληνας νιώθω πια.
Keywords
Τυχαία Θέματα