Με διπλό φινάλε το "Wipe Out"

10:36 26/10/2011 - Πηγή: TVNea
Σε ελληνοτουρκικό αγώνα φαίνεται πως εξελίσσεται ο δεύτερος κύκλος του παιχνιδιού του ΑΝΤ1 «Wipe Out», που θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και στις δύο χώρες. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, θα προβληθούν διαφορετικά φινάλε, αφού η ελληνική ομάδα αποδείχτηκε πιο δυνατή και οι Τούρκοι δύσκολα το χώνεψαν. Eτσι, έκαναν κάποια επιπλέον γυρίσματα προκειμένου να παρουσιάσουν τη δική τους νίκη στην άλλη πλευρά του Αιγαίου.
Στη φετινή ελληνοτουρκική συμπαραγωγή του παιχνιδιού, από την πλευρά των γειτόνων επιλέχτηκε γυναίκα και ζήτησαν από
τη δική μας πλευρά έναν άντρα προκειμένου να κάνει και αντίθεση στην παρουσίαση. Ο Γιώργος Λιανός από την Ελλάδα και η Gezgin Rallici από την Τουρκία δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και υποδέχονται τους δέκα Ελληνες και δέκα Τούρκους παίκτες στην Αργεντινή.
Οσο για την Τουρκάλα παρουσιάστρια, είναι αρκετά γνωστή στη χώρα της. Μπορεί μέχρι τώρα να είχαν ξεχωρίσει οι Τούρκοι πρωταγωνιστές των σίριαλ και να είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον του ελληνικού γυναικείου τηλεοπτικού κοινού, φαίνεται όμως ότι η Gezgin θα φέρει αναστάτωση στους άντρες. Οι τέλειες αναλογίες της από τη μια και η ανατολίτικη ομορφιά της από την άλλη την κάνουν να ξεχωρίζει. Οπως φάνηκε ήδη από τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, η Τουρκάλα παρουσιάστρια έχει δέσει με τον Γιώργο Λιανό σαν ντουέτο και η συνεργασία μεταξύ τους είναι άψογη.
Οπως και στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού, που παρουσίαζε η Ελένη Καρποντίνη, έτσι και τώρα έχουν γυριστεί και κάποια επεισόδια με Ελληνες celebrities. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Δήμητρα Αιγινίτη και άλλα γνωστά ονόματα που παλεύουν για τη νίκη.
Η «Espresso» σάς παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό με τους Ελληνες παίκτες να διεκδικούν μια καλή θέση, και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα της νίκης.

espresso


Keywords
Τυχαία Θέματα