Μπακογιάννη: «Δεν υπάρχει Έλληνας πολιτικός μη συνυπεύθυνος»!

08:01 26/10/2011 - Πηγή: TVNea
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε ξανά έκκληση στα ελληνικά κόμματα, με εξαίρεση τα κόμματα της αριστεράς, να συνεργαστούν για την έξοδο της χώρας από την κρίση.Σε συνέντευξη της σε γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο τόνισε πως «εμείς οι πολιτικοί, και μεμονωμένα και συλλογικά, πρέπει να κοιτάξουμε τους Έλληνες στα μάτια να τους πούμε τι είναι αυτό που δεν πετύχαμε, που κάναμε λάθη».
«Δεν υπάρχει Έλληνας πολιτικός που να μην είναι
συνυπεύθυνος. Και εγώ βέβαια», υπογράμμισε η κ.Μπακογιάννη προσθέτοντας ότι: «Θεωρώ πως αν τα κόμματα συνεργαστούν θα είναι και για τους Έλληνες πιο εύκολο και θα δώσουμε και στους
 εταίρους μας την αίσθηση ότι τώρα θα κάνουμε σοβαρά τη δουλειά μας».
«Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ένας αγώνας για επιβίωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ μίλησε και για τους νέους που εγκαταλείπουν τη χώρα και μεταναστεύουν στο εξωτερικό όπως συνέβη και τη δεκαετία του '60.
«Σήμερα φεύγει το καλύτερο κομμάτι της νεολαίας μας. Σήμερα φεύγει η ελίτ. Άνθρωποι μορφωμένοι που μιλάνε τρεις γλώσσες, που έχουν σπουδάσει στη Γερμανία και στην Αμερική. Και αυτό είναι το χειρότερο για εμάς», είπε συγκεκριμένα.
Απευθυνόμενη μάλιστα η κα Μπακογιάννη στους Βαυαρούς τόνισε πως είναι προς το συμφέρον και της Γερμανίας και της Ελλάδας να βοηθηθούν τώρα οι Έλληνες.
newscode.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπακογιάννη «Δεν, Έλληνας, »,bakogianni «den, ellinas, »