Παρουσίαση προγράμματος ΑΝΤ1 για 2011-2012

10:01 26/10/2011 - Πηγή: TVNea
Όσα έγιναν στην χθεσινή παρουσίαση προγράμματος!

Στο ''Θέατρον'' του Κέντρου Ελληνικού Κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 με όλο το επιτελείο να βρίσκεται στο...πόδι!

Στελέχη του σταθμού, παρουσιαστές και λίγοι ηθοποιοί ήταν εκεί για να δώσουν μία...fresh γεύση από το πρόγραμμα που ετοίμασαν για τη σεζόν 2011-2012 στους δημοσιογράφους.

Γιώργος Παπαδάκης,
Μαρία Χούκλη, Χρήστος Φερεντίνος, Σίσσυ Χρηστίδου, Ηλίας Ψινάκης, Τρύφωνας Σαμαράς, Έλενα Παπαρίζου, Πέτρος Κωστόπουλος, Τζέννη Μπαλατσινού, Μπέσσυ Μάλφα, Σταύρος Ζαλμάς, Στράτος Μαρκίδης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Γιάννης Βασιλειάδης ήταν μερικοί από αυτούς που έδωσαν το παρών.

''Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα 2-3 χρόνια πριν!''
 Ο Θοδωρής Κυριακού ως Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤ1 ''άνοιξε'' την παρουσίαση προγράμματος του σταθμού, παρουσιάζοντας πρώτα τις λοιπές δραστηριότητες του Ομίλου (social media, Σερβικά κανάλια κ.λ.π), ενώ τόνισε ότι η τηλεόραση είναι το μέσο που επενδύουν περισσότερο. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να πει ότι 2-3 χρόνια πριν ξεσπάσει όλη αυτή η δυσκολία της εποχής είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα, συμμαζεύοντας όσο μπορούσαν τις δαπάνες. Τώρα, έχουν σαν αποτέλεσμα να βλέπουν πιο καλά φως από το τούνελ.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο A. Hollant που μίλησε για την μέχρι τώρα ''θητεία'' του στο κανάλι, αλλά και για το ρίσκο που υπήρχε. Την σκυτάλη στην συνέχεια πήρε ο διευθυντής ειδήσεων & ενημέρωσης, Στρατής Λιαρέλης, ο οποίος είπε ότι στόχος τους παραμένει να κάνουν δελτίο ειδήσεων και τα μόνα παράθυρα να είναι αυτά στην είδηση.


Τέλος, ο Γιάννης Λάτσιος παρουσίασε συνοπτικά το ''μίγμα'' του προγράμματος (όπως χαρακτηρίστηκε. Η νέα διευρημένη πρωινή ζώνη και η ικανοποιητική πορεία που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής, η εντυπωσιακή πρεμιέρα των ''Ράδιο αρβύλα'', οι ψυχαγωγικές εκπομπές, τα αθλητικά γεγονότα και οι σειρές ''Steps'', ''Ελεύθερος και ωραίος'' και ''Στιγμές'' είχαν τον κύριο λόγο.

Ενημέρωση
 Με την Μαρία Χούκλη στο τιμόνι του καθημερινού δελτίου ειδήσεων και της μαχητικής δημοσιογραφικής ομάδας, ο ΑΝΤ1 υπόσχεται ένα πολυθεματικό δελτίο ειδήσεων με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Οι: Γιώτα Μιχαλακοπούλου, Εύη Φραγκάκη, Φαίη Μαυραγάνη, Γιώργος Κούρος,Νικόλας Βαφειάδης,Ιάκωβος Φιλιππούσης,Κυριάκος Καψής,Τάσος Αρνιακός να αποτελούν την υπόλοιπη ομάδα στην παρουσίαση με τον κάθε ένα στο κομμάτι του.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθει ότι δεν έγινε λόγος για την προσθήκη μίας ενημερωτικής πολιτικής εκπομπής.


Όσον αφορά αθλητικά γεγονότα, ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να μεταδίδει αγώνες από το UEFA Europa League.

 Πρωινό ΑΝΤ1
Τόσο ο Στρατής Λιαρέλης, όσο και ο Γιάννης Λάτσιος δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία της νέας πρωινής εκπομπής, που ξεκινάει στις 7 και τελειώνει στη 1.


Καθ' όλη την διάρκεια της πολύωρης αυτής διευρυμένης ζώνης, εντάσσεται και η μοναδική κοι
Keywords
Τυχαία Θέματα