Η παγκόσμια πρεμιέρα του “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”

11:02 10/5/2011 - Πηγή: TVNea
Σύσσωμο το καστ της τέταρτης ταινίας των «Πειρατών της Καραϊβικής»,αλλά και πολλοί άλλοι celebrities παραβρέθηκαν στην παγκόσμια πρεμιέρατης ταινίας “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”, πουπραγματοποιήθηκε στη Disneyland, στο Anaheim της Καλιφόρνια το Σάββατο7 Μαΐου.
Η Penelope Cruz, λαμπερή όσο ποτέ, πόζαρε στο πλευρό τουσυμπρωταγωνιστή της Johnny Depp.
Το παρών στην πρεμιέρα έδωσε και οKeith Richards, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον ρόλο του Deppστους «Πειρατές», τον Jack Sparrow, όπως και ο Jeoffrey Rush, ο οποίοςυποδύεται τον Barbossa. Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείψει οσκηνοθέτης της ταινίας, Rob Marshall.
Επίσης, στην πρεμιέρα της ταινία παραβρέθηκαν και οι Ian McShane,Kevin McNally, Oscar Jaeneda, Yuki Matsuzaki, Astrid Berges-Frisbey,που επίσης πρωταγωνιστούν στην ταινία, αλλά και ο πίθηκος “Chiquita”,που έχει πάντα ξεχωριστό ρόλο στις ταινίες των «Πειρατών».
Στο κόκκινο χαλί της παγκόσμιας πρεμιέρας της τέταρτης ταινίας των«Πειρατών της Καραϊβικής» περπάτησε ακόμη η γοητευτική ηθοποιός EvaLongoria, η νεαρή ηθοποιός και ανιψιά της Julia Roberts Emma Roberts, ηVanessa Hudgens, η Ashley Tisdale, η Cheryl Burke και η δημοφιλήςηθοποιός Terry Hatcher με την κόρη της Emerson.
Ακόμη, από τις παρουσίες της πρεμιέρας ξεχώρισε ο Steven Tyler αλλάκαι πανέμορφες ηθοποιοί που στην ταινία υποδύονται τις γοργόνες.

ant1online
Keywords
Τυχαία Θέματα