Eurovision 2011: Ο Λούκας Γιώρκας και τα γούρια του

09:16 10/5/2011 - Πηγή: TVNea
Λίγες ώρες πριν από τον ημιτελικό ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο Ντίσελντορφ προκειμένου να περάσουν στον τελικό.
Μπορεί, όπως έχει δηλώσει η μητέρα του, να είχε άγχος προτού φύγει για τη Γερμανία, όμως μαζί του ο Λούκας έχει τα δύο γούρια του που, όπως πιστεύει η οικογένειά του, θα τον βοηθήσουν πολύ τη μεγάλη βραδιά.
Και δεν μιλάμε μόνο για τον ημιτελικό
αφού έχει βάλει ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό του για να βρεθεί στην τελική φάση και να τιμήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό. Αν και πολλοί θα περίμεναν να έχει μαζί του την οικογένειά του αφού τέτοιες στιγμές όλοι θέλουν τη στήριξη των δικών τους ανθρώπων, η κυρία Ελένη Γιώρκα αποκαλύπτει: «Δεν θα πάμε στη Γερμανία γιατί θέλουμε να μαζευτούμε εδώ στην Κύπρο και να γιορτάσουμε τη βραδιά του ημιτελικού....
Αλλωστε, ήταν επιθυμία και του ιδίου αφού ήθελε πολύ να έχει κοντά του τον αδελφό του τον Χριστόφορο. Ο δυο τους ζουν μαζί στην Αθήνα και ήθελε πολύ να τον ακολουθήσει στη Γερμανία για να είναι κοντά του στην πιο δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγνωρη για εκείνον στιγμή της καριέρας του».

Δεν είναι όμως μόνο ο αδερφός του που θα του δώσει κουράγιο και δύναμη στη διεκδίκηση της διάκρισης για τον τελικό. Τόσο ο Λούκας όσο και η οικογένειά του πιστεύουν πολύ στον Θεό και έτσι, όπως αποκαλύπτει η μητέρα του τραγουδιστή στην «Espresso»: «Μαζί του έχει ένα φυλακτό σταυρουδάκι, το οποίο του το είχα κάνει δώρο για να τον φυλάει ο Θεός. Πιστεύει πολύ στον Θεό και θα είναι μαζί του τη νύχτα του ημιτελικού, ευχόμαστε και του τελικού». Η οικογένεια Γιώρκα μαζί με όλη την Ελλάδα περιμένει τη στιγμή που ο Λούκας θα ανέβει στη σκηνή και με φόντο τους κίονες που είναι σήμα κατατεθέν στη χώρα μας θα χορέψει το ζεϊμπέκικο της νίκης και θα κάνει όλη την Ευρώπη να προσέξει τον χορό του.


Η ΝΤΑΝΑ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ


«Θέλω τα ρούχα της Αννας Βίσση!» Η διάσημη τρανσέξουαλ Ντάνα Ιντερνάσιοναλ, που εκπροσωπεί το Ισραήλ στον διαγωνισμό της Eurovision, το ’πε και το ’κανε: φόρεσε στη δεύτερη πρόβα της στο Ντίσελντορφ μία από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες του Γκοτιέ με την οποία είχε φωτογραφηθεί η Βίσση σε εξώφυλλο με τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή.

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ, με τον οποίο η «απόλυτη» Ελληνίδα σταρ διατηρεί στενή φιλία και εκτιμά πολύ τη δουλειά του, έχει αναλάβει να ντύσει την Ντάνα Ιντερνάσιοναλ στη φετινή -δεύτερη κατά σειρά- συμμετοχή της στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Στην πρώτη της πρόβα στη σκηνή του Ντίσελντορφ η εκπρόσωπος του Ισραήλ έκανε μια μάλλον αδιάφορη εμφάνιση, φορώντας ένα απλό ρούχο, και απογοήτευσε τους θαυμαστές της.

Αμέσως μετά τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι αν αυτό θα είναι το ρούχο που θα φορέσει στον δεύτερο ημιτελικό την Πέμπτη (την ημέρα που συμμετέχει η χώρα της) κι εκείνη απάντησε ενοχλημένη ότι ξέρει τι θα φορέσει κι αυτό είναι έκπληξη. Τελικά, δεν κράτησε για πολύ την έκπληξή της και στη δεύτερη πρόβα της εμφανίστ
Keywords
Τυχαία Θέματα