Η «Μοσχούλα»…γκαρσόνα!

15:01 7/6/2014 - Πηγή: TVNea

Όσα δεν ξέρετε για τη Βίκυ Σταυροπούλου…

Μετράει αρκετά χρόνια στο χώρο και γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για εκείνη. Αυτό που κρατάει όμως επτασφράγιστο μυστικό και αποφεύγει να αναφέρετε είναι το διαζύγιο της. Ναι καλά διαβάσατε! Το διαζύγιο της! Η Βίκυ Σταυροπούλου έχει στο ενεργητικό της έναν γάμο, και ένα πολύκροτο διαζύγιο. Σε ηλικία μόλις είκοσι ετών, η Βίκυ γνώρισε τον πρώτο έρωτα της ζωής της, τον Νώντα. Ο ερωτάς τους κεραυνοβόλος, τόσο ώστε να τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας και μαζί να αποκτήσουν μια κόρη. Η ταλαντούχα Βίκυ ποτέ δεν ξέχασε την μεγάλη της αγάπη, το
σανίδι, όμως εκείνη την περίοδο προείχαν άλλα πράγματα. Το ζευγάρι και με τον ερχομό του παιδιού είχε αρκετά έξοδο πράγμα το οποίο τους ανάγκασε να ανοίξουν ένα club στο Περιστέρι, ώστε να βγάζουν τα έξοδά τους, το οποίο σύντομα έγινε το στέκι της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι λίγες οι φορές όπου η εκκεντρική Βίκυ ήταν η… πιο καλή γκαρσόνα στο μαγαζί! Όμως το νεαρό της ηλικίας τους, αλλά και η φθορά τους χρόνου, του έκανε έπειτα από επτά χρόνια, να οδηγηθούν στο διαζύγιο και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αυτό δεν πτόησε την Βίκυ όμως η οποία έπειτα από αυτό ακολούθησε το όνειρό της την υποκριτική! Όσο για την μονάκριβη κόρη της, την μεγάλωσε ολομόναχη, και όπως έχει πει η ίδια στο παρελθόν, μετάνιωσε που δεν έκανε κι άλλο παιδί.

Η άγνωστη ζωή της
Η Βίκυ Σταυροπούλου γεννήθηκε στην Αφρική, όπου είχαν μεταναστεύσει οι γονείς της για ένα διάστημα, σε βρεφική ακόμη ηλικία επέστρεψε στην Ελλάδα και μαζί με την οικογένεια της εγκαταστάθηκαν μόνιμα στο Περιστέρι, όπου και μεγάλωσε η γνωστή ηθοποιός. Από πολύ μικρή ξεχώριζε για το πληθωρικό χιούμορ της αλλά και το ταλέντο της. Ο γάμος όμως την πήγε πίσω στα σχέδια της και έτσι μετά το διαζύγιο της το 1999 ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής στο «Σύγχρονο Θέατρο» του Γιώργου Κιμούλη. Στο ευρύτερο κοινό συστήθηκε ως Βίκυ από την επιτυχημένη σειρά «Είσαι το Ταίρι μου» το 2001. Έκτοτε ακολούθησαν αρκετές επιτυχίες της που συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Ο (νέος) έρωτας που την ανανέωσε…

Η Βίκυ Σταυροπούλου, όσο πληθωρική, ακομπλεξάριστη και χειμαρρώδης είναι στην δημόσια εικόνα της, τόσο εσωστρεφής είναι στην προσωπική της ζωή. Η ίδια δεν επιδιώκει να προβάλλει την προσωπική της ζωή για αυτό και λίγα πράγματα είναι γνωστά για την ζωής της. Ωστόσο μια από τις σχέσεις της που είδαν τα φλας της δημοσιότητας είναι αυτή με τον κατά αρκετά χρόνια μικρότερο, ηθοποιό Κωνσταντίνο Κακούρη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο θεατρικό σανίδι στην παράσταση «Μια τρελή τρελή σαραντάρα».
Όλοι μιλούν για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας τους. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν ακόμη και για γάμο ανάμεσα τους.

Άννα Λούνα
Keywords
Τυχαία Θέματα