Η φυγή του ΜΠΟΥΤΟΥ από το MEGA:Αλήθειες & ψέματα

20:45 8/11/2013 - Πηγή: TVNea
Πανικό στα δημοσιογραφικά 'πηγαδάκια' προκάλεσε η παραίτηση του Π.Μπούτου από το Mega.Επειδή γράφονται....πολλά παπαγαλάκια,καλό είναι να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα.
Κατ'αρχάς,μόνο έκπληξη δεν είναι η αποχώρηση.Μπορεί ο πρώην 'ισχυρός' άνθρωπος του σταθμού να μην απολάμβανε της εμπιστοσύνης της μιας 'πτέρυγας' των μετόχων,ωστόσο δεν αναγκάστηκε σε παραίτηση.Ηταν ένα 'ανακουφιστικό' διαζύγιο,κοινή συναινέσει.
Παρά τις σκόπιμες φήμες,δεν καταλογίστηκε ποτέ στον Μπούτο μέρος του οικονομικού αδιεξόδου του καναλιού,ούτε 5χρονο δεν θα το
πίστευε.Κάθε διευθυντής πορεύεται με τον κορβανά που του διαθέτουν,το ίδιο ισχύει και για το ύφος του προγράμματος.Αντιθέτως,οι πολέμιοι,δεν 'ξέχασαν' ποτέ τη φυγή Σκορδά-Λιάγκα.Ο Μπούτος φέρθηκε με Αντουανετισμό,καθώς δεν τέθηκε ποτέ θέμα οικονομικών διαφορών με το ζεύγος.Εξ'αιτίας της απώλειας,ο σταθμός παλεύει να κρατηθεί στην κορυφή.
Μην ξεχνάτε,ο προγραμματισμός της σεζόν-με το φθηνότερο budget ever- ανήκει εξ'ολοκλήρου στον Μπούτο,οι επιτυχίες του οποίου (15 χρόνια πρωτιές..) δεν αμφισβητήθηκαν ποτέ στην πιάτσα.Τρανταχτή απόδειξη,το ενδιαφέρον του Ant1 (όχι τωρινό), αλλά και η δημόσια παραδοχή από τον 'ομόλογο' Τζ.Καλημέρη.
Οσο για τον-φημολογούμενο-αντικαταστάτη, Λοίζο Ξενόπουλο? Μην το δένετε κόμπο...Οπως και να'χει,αν ισχύσει η επιλογή,επαληθεύει περίτρανα τη νοοτροπία των μετόχων του καναλιού,πως το ύφος του Mega διαμορφώνεται από αυτούς,είναι υπεράνω προσώπων,και μακριά από...χοροπηδηχτά & αισθητική 'FOX'...

Oπως υπερθεμάτισε εύστοχα ο Θ.Κουτσογιαννόπουλος,είναι ο απόλυτος θιασώτης της Ελληνικής μυθοπλασίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα