Απίστευτο ξέσπασμα της Χρύσας Ρώπα on air! - σε αμηχανία η Μενεγάκη! (Video)

20:45 8/11/2013 - Πηγή: TVNea
Μία απρόβλεπτη και εκρηκτική τροπή πήρε η επίσκεψη της Χρύσας Ρώπα στο πλατώ της εκπομπής "Ελένη". Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε χθες καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και προέβη σε ένα απίστευτο ξέσπασμα, που αξίζει να δείτε, αναφερόμενη στην τραγελαφική πορεία που ακολουθεί η ελληνική κοινωνία.

"Να πάψει ο εμφύλιος! Να πάψει να σκοτώνει ο ένας τον άλλο! Μόνο όταν χάσεις τον δικό σου άνθρωπο, μόνο τότε συνειδητοποιείς τι αξία έχει η ανθρώπινη ζωή!"
τόνισε μεταξύ άλλων η Χρύσα Ρώπα και πρόσθεσε: "Το κάνουνε όλο αυτό για να μας τρελάνουνε! Αν απόψε μπούμε στα σπίτια μας, κλείσουμε την πόρτα και σκεφτούμε τι έχουν κάνει όλοι αυτή πίσω από την πλάτη μας, δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να κάνουμε!".

Η επιτυχημένη ηθοποιός αναφέρθηκε παράλληλα στο παράδειγμα της καταδίκης του Άκη Τσοχατζόπουλου, ενώ αναρωτήθηκε στο κατά πόσο ελαφρύνθηκε ο ελληνικός λαός από αυτή την έκβαση της δικαστικής καταδίκης.

"Έχουμε τρελαθεί; Με τους κλέφτες! Που ακόμα κλέβουνε αυτή τη στιγμή που μιλάμε! Πώς ζούνε κάποιοι; Πώς αδειάζει ο Καλογήρου (κατάστημα ακριβών παπουτσιών) κάτω από το σπίτι μου; Ποιος πάει κι αγοράζει παπούτσια 600 ευρώ, ενώ ο άλλος περιμένει με 600 ευρώ να μεγαλώσει 3 παιδιά, με δάνεια, τράπεζες, φορολογίες!" υπογράμμισε η ηθοποιός, με την παρουσιάστρια να παρακολουθεί αμήχανη. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί ανήκει κι αυτή μέσα σε αυτό το σύστημα;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΕΔΩ: [http://www.youtube.com/watch?v=MHB95MGPAtw]

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ ΣΤΟ ΤVNEA!
Keywords
Τυχαία Θέματα