«Φράηντεϊζ», Κυριακή 15 Μαΐου 2011

18:15 15/5/2011 - Πηγή: TVNea
ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΑ 9 ΠΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ + ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ
Πάρα πολλές ειδήσεις σήμερα και πραγματικά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Η τελική τετράδα του «X-Factor» βρέθηκε, το «Lie To Me» κόβεται, το «The Voice» σαρώνει και στην νέα του ώρα, το δίκτυο του FOX αδειάζει το πρόγραμμα του
από σειρές! Ποιοι υπέγραψαν από την δημοφιλή σειρά «House» και σε ποιο δίκτυο? «Brothers & Sisters» νέος κύκλος με λιγότερα επεισόδια? «Gossip Girl» ποιες είναι οι δύο κυρίες που κόβονται από την πλοκή? Σε ποιον Star του Hollywood έκαναν πρόταση για «Two & a half Men» και πόσα θα έπαιρνε για κάθε επεισόδιο και ποιος θα είναι ο τελικός αντικαταστάτης του Sheen? Τι είπε ο τελευταίος για τον αντικαταστάτη του? Μετά σας έχω ποιες σειρές ρίχνουν φινάλε την εβδομάδα που μας έρχεται και κλείνω με την εμπορική ΕΝΝΙΑΔΑ. Τηλεθέαση, εμπορικό μερίδιο και Rating.
Το Φράηντεϊζ είναι εδώ, με τσαμπουκά ...Και τώρα μπορούνε να κοιμηθούνε ήσυχοιΤο τι γινόταν τους τελευταίους μήνες σε forum, blogs, σελίδες με τους κριτές του «X-Factor» δεν περιγράφεται. Από την Mariah Carey, την Queen Latifah μέχρι και την Rihanna ήθελαν οι πληροφορίες στην κριτική επιτροπή της αμερικανικής έκδοσης του σόου. Η τελική τετράδα τελικά έχει όλα τα χαρακτηριστικά του «American Idol» γεγονός που μάλλον απογοήτευσε τους περισσότερους αναλυτές. Ο Simon Cowell, η Cheryl Cole, o L.A. Reid και η Paula Abdul θα καθίσουν στις τέσσερις καρέκλες των κριτών-μεντόρων. Ο Cowell και η Abdul ήταν από τα βασικά πρόσωπα του «Idol» κατά την επταετία 2002-2009, εποχή κατά την οποία το σόου κατάφερε να ανθίσει και να είναι σήμερα ένα από τα πιο εμπορικά Talentshow στον κόσμο. Για λόγους που σχετίζονται με την τοποθέτηση του «Χ-Factor», στο FOX αποφάσισαν να κόψουν πλειάδα σειρών. Έτσι στην μαύρη λίστα μπήκαν το «Lie To Me», το «Breaking In», το «Traffic Light», το «The Chicago Code» και το «Human Target». Παράλληλα το δίκτυο σταμάτησε την ανάπτυξη των σειρών «Council of Dads», «Iceland», «Outnumbered», «Weekends at Bellevue» και «Locke and Key». Στο πρόγραμμα ως νέες παραγωγές προσθέτονται μόνο το «Alcatraz», «The Finder», «The New Girl» και «I hate my Teenage Daughter». Περισσότερα την ερχόμενη εβδομάδα στην παρουσία των Upfronts.
Ο Kutcher στο 2,5!Συνεχίζεται το «Two and a half Men» και μάλιστα με ένα πρόσωπο έκπληξη! Τον Charlie Sheen θα αντικαταστήσει στον νέο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς ο … Ashton Kutcher. Ο γνωστός παρουσιαστής, ηθοποιός και σύζυγος της Demi Moore θα πλαισιώνει το βασικό καστ αποτελούμενο από τους Jon Cryer και Angus T. Jones. Πληροφορίες αναφέρουν τώρα, πως οι παραγωγοί έκαναν πρόταση μαμούθ και στον Hugh Grant προτείνοντας του το ποσό του 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων για κάθε επεισόδιο. Ο Hugh Grant δείχνει να αρνήθηκε, αφού τα εξαντλητικά γυρίσματα θα τον κρατούσαν μακριά από τις κινηματογραφικές υποχρεώσεις. Στο CBS πάντως ανοίγουν σαμπάνιες, κυρίως επειδή η είδηση για την επιστράτευση του Kutcher προκάλεσε έκπληξη στις τηλεοπτικές στήλες.
Συνεχίζει και
Keywords
Τυχαία Θέματα