Ο Σταμάτης Μαλέλης δε μασάει τα λόγια του!

15:00 15/5/2011 - Πηγή: TVNea
"Θα προτιμούσα η Ελεονώρα να μιλάει λιγότερο στις δηλώσεις της"
Μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Μαλέλης σχολιάζει και τα τηλεοπτικά πρόσωπα: Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης και το απέδειξε και στο «Dancing». Απλώς θα προτιμούσα να μιλάει λιγότερο στις δηλώσεις της». Τατιάνα Στεφανίδου: «Είναι δυνατό
παιδί. Δεν έκανε άσχημα νούμερα. Θα ήθελα να προσπαθήσει λίγο περισσότερο στα νεανικά κοινά και ήδη από την ημέρα που το συζητήσαμε βελτιώθηκε πολύ. Δεν την φοβάμαι. Είναι παλικάρι». Ελένη Μενεγάκη: «Είναι συμπαθέστατη και κάνει καλά τη  δουλειά της. Δεν έχω καμία αντιπάθεια... δεν έχουμε γνωριστεί εξάλλου. Ελπίζω να βρεθούμε φέτος στην Άνδρο, όπου θα κάνω κι εγώ διακοπές». Ευγενία Μανωλίδου: «Νομίζω πως ήταν συμπτωματικό ότι όπου πήγαινε έφερνε νούμερα. Η πραγματική της εικόνα είναι η τωρινή. Δεν είναι κακή, αλλά δεν είναι και κάτι που με ενθουσιάζει».

Ο κύριος Μαλέλης μιλάει για την έλλειψη προσωπικής ευτυχίας και την  κατάθλιψη που πέρασε, ενώ σχολιάζει και τα τηλεοπτικά πρόσωπα. «Στην κορύφωση της καριέρας μου δεν είχα ζωή. Έφευγα τρέμοντας το βράδυ από το κοντρόλ και το μόνο που ήθελα ήταν να πέσω γρήγορα να κοιμηθώ γιατί ξυπνάω επτά παρά τέταρτο το πρωί για να διαβάσω νούμερα», εξομολογείται στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» ο διευθυντής ειδήσεων του “Star”, ενώ δεν διστάζει να αναφερθεί και στην πιο δύσκολη περίοδο που πέρασε: «Για μια επταετία ήμουν καταθλιπτικός. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Γι’ αυτό λέω σε όσους κάνουν τέτοιες δουλειές να μην νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου, να μην τους τρελαίνει η ματαιοδοξία. Μετράνε κι άλλα πράγματα στη ζωή, όχι μόνο το να είσαι αναγνωρίσιμος και να έχεις λεφτά».

«Είμαι ενάντια στο χρήμα. Και όταν, επί χρόνια, έπαιρνα πολλά λεφτά, προτιμούσα να τα μοιράζομαι. Όποιος ανοίξει το λογαριασμό μου, θα πάθει πλάκα», λέει ο Σταμάτης Μαλέλης.

Όσο για την ευτυχία; «Έψαξα την ευτυχία πολλές φορές αλλά δεν μπόρεσα να την βρω τελικά. Κάπου την τσάκιζα ο ίδιος μέσα μου. Όταν ήμουν κοντά, έδινα μια κλοτσιά», λέει μεταξύ άλλων.
Keywords
Τυχαία Θέματα