Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έχω στόχο να γίνω παρουσιαστής!»

17:46 11/7/2011 - Πηγή: TVNea
Για το ενδεχόμενο να παραμείνει στο «Πρωινό Mou» και την επόμενη σεζόν, την άποψη του για το τηλεοπτικό κουτσομπολιό και τον ρόλο που πιστεύει ότι του ταιριάζει καλύτερα, μίλησε στο περιοδικό «TV Έθνος» της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Ο 31χρονος παρουσιαστής που πέρασε μια επιτυχημένη σεζόν φέτος στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, εξήγησε για τη συνέχεια της συνεργασίας του στο πρωινό πρόγραμμα του Mega: «Περιμένω τι θα μου πει το κανάλι. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική, γενικότερα, για συζητήσεις.
Πρέπει πρώτα να συζητήσουν οι παρουσιαστές, που δεν ξέρω σε τι φάση είναι, και μετά θα ακολουθήσουν οι αποφάσεις του καναλιού».
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κάποιοι χαρακτήρισαν την εκπομπή ως...
«πρωινό μεσημεριανάδικο» με κουτσομπολιό που έγινε για πρώτη φορά στο πρωινό του Mega. «Ήταν ανάγκη της εποχής να είναι τα πράγματα διαφορετικά» απάντησε ο ίδιος. «Το κουτσομπολιό σαν όρος δεν με βρίσκει σύμφωνο. Ρεπορτάζ κοινωνικού σχολίου, με την έννοια ότι μια παρέα σχολιάζει. Το διαφορετικό που είχαμε εμείς φέτος ήταν ότι υπήρχε άποψη. Άποψη δυνατή. Κάποιες φορές μπορεί να χαρακτηριζόταν ακραία, αλλά υπήρχε όπως σε μια παρέα που μπορεί κάποιος να διαφωνήσει χοντρά», ενώ στη συνέχεια δεν δίστασσε να παραδεχτεί πως η δουλειά του παρουσιαστή μεσημεριανού είναι πιο σοβαρή από εκείνου της ενημέρωσης: «Ο παρουσιαστής του μεσημεριανού πρέπει να είναι πολύ πιο μάγκας, γιατί πρέπει να κρατήσει τις ισορροπίες. Ενώ στο ενημερωτικό είναι πέντε πράγματα. Θα βγει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, θα πουν πέντε πράγματα και τελείωσε. Στη μεσημεριανή ζώνη πρέπει να έχεις αντίληψη του τηλεοπτικού αέρα, συναίσθηση του τι λέγεται για να μην ξεφύγουν τα πράγματα».
Πέρυσι, στον «Όμορφο Κόσμο το πρωί» ήταν παρουσιαστής, ενώ φέτος στο «Πρωινό Μou» ήταν συμπαρουσιαστής. Ποιος από τους δυο αυτούς ρόλους πιστεύει ότι του ταιριάζει καλύτερα; «Αν με ρωτάς επαγγελματικά τι στόχο έχω, φυσικά να είμαι, να γίνω παρουσιαστής. Αλλά ειδικά πέρυσι και φέτος, με την πορεία μου και την πείρα μου, είμαι πολύ ευχαριστήμένος να είμαι μέρος μιας ομάδας. Οι προσωποκεντρικές προσπάθειες έχουν αρχίσει λίγο και σβήνουν. Πλέον τη διαφορά κάνουν οι ομάδες. Και εγώ, πέρυσι και φέτος, και το λέω ειλικρινά, όχι για να το παίξω καλό παιδί, ένιωθα μέρος μιας ομάδας» παραδέχτηκε.
ΠΗΓΗ: Yupi.gr / Κατερίνα Χαμηλοθώρη 
Keywords
Τυχαία Θέματα