Μετά τα δακρυγόνα… φέρνουν επιτροπή για να διώξουν τους «Αγανακτισμένους»

16:16 11/7/2011 - Πηγή: TVNea
ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 
Να σταματήσει η κατάληψη και να φύγουν οι σκηνές από την πλατεία Συντάγματος ζητά ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί. Στις δηλώσεις ο Δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι σήμερα το απόγευμα θα έχει σύσκεψη για το θέμα με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, των επιμελητηρίων και του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας, παρόντος και του περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού.
 Στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος και εκπρόσωποι «Αγανακτισμένων»
- σκηνιτών της πλατείας Συντάγματος. Σήμερα ο δήμαρχος συναντήθηκε στο κέντρο της Αθήνας με τον περιφερειάρχη Αττικής για να κάνουν μαζί περιοδεία σε κεντρικά σημεία και να υπογραμμίσουν από κοινού την ανάγκη για αποκατάσταση της καλής εικόνας του κέντρου της πόλης.
 Οι επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης συζήτησαν για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιδιωχθεί αναβάθμιση του κέντρου της πόλης. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, υποστήριξαν πως τις τελευταίες μέρες έχει παρατηρηθεί βελτίωση στη ζωή της πλατείας Θεάτρου και εστίασαν στην εικόνα της πλατείας Συντάγματος, «την κεντρικής πλατείας» της Αθήνας, όπως τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, η οποία δεν είναι και η καλύτερη με τους σκηνίτες «Αγανακτισμένους».
 Επιθυμούμε να έχουμε...μία ειρηνική συζήτηση με τους συμπολίτες μας, είπε ο κ. Καμίνης, προκειμένου να επιτευχθεί η ανατροπή της άσχημης εικόνας της πλατείας εν μέσω τουριστικής περιόδου.
 Όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος, το απόγευμα θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, των επιμελητηρίων και του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας, από τους οποίους θα ζητήσει συνδρομή για την αποκατάσταση της καλής εικόνας της πόλης.

Σχόλιο: Σαφέστατα ο κ. Καμίνης δεν έκανε καμία δήλωση για τις σκηνές βίας και αυθαιρεσίας που παρατηρήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, με πρωταγωνιστές αστυνομικούς. Εικόνες από τις οποίες θορυβήθηκε και η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ.
Πηγή: iefimeria.gr / 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΝΗ 
Keywords
Τυχαία Θέματα