Ακυρώθηκαν οι συναυλίες της Adele…

17:05 5/6/2011 - Πηγή: TVNea
Έπαθε λαρυγγίτιδα η κοπέλα!
Το αμερικανικό κοινό θα πρέπει να κάνει τεράστια υπομονή. Μετά τις πέντε ημερομηνίες της προγραμματισμένης περιοδείας στην Αμερική, η Adele μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας ανακοίνωσε πως ματαιώνονται όλες οι προγραμματισμένες εμφανίσεις στην Αμερική. «Λυπάμαι τόσο πολύ! Στην αρχή νόμιζα πως μία εβδομάδα αφωνίας θα ήταν αρκετή, αλλά τελικά δεν αρκεί». Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η Adele πάσχει από λαρυγγίτιδα, η οποία ξεκίνησε σταδιακά κατά την διάρκεια
των ηχογραφήσεων του δίσκου της, ενώ η φωνητική κατάσταση επιδεινώθηκε δραματικά το τελευταίο δεκαήμερο. Μάλιστα τον Μάρτιο σε ραδιοφωνική συνέντευξη στην Ολλανδία, η νεαρά τραγουδίστρια ανέφερε πως  οι γιατροί της συνέστησαν να κόψει το κάπνισμα, διότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την φωνή της.  Οι συναυλίες στην Αμερική ακυρώνονται όλες, ενώ η Adele βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία από τον Μάρτιο.  Αυτή την στιγμή το «Rolling in the Deep»  βρίσκεται για 21η εβδομάδα στα Charts του αμερικανικού Billboard και διατηρεί για ένατη συνεχόμενη εβδομάδα την πρώτη θέση. Στην Ελλάδα το κομμάτι κατέκτησε την δεύτερη θέση και παραμένει επίσης για μεγάλο διάστημα στα Charts του ελληνικού Air Play. Ο δίσκος της «21» είχε πωληθεί τον Μάιο 6 εκατομμύρια φορές σε παγκόσμιο επίπεδο.
Δείτε την Adele να ερμηνεύει live το Turning Tables στην πρεμιέρα της παγκόσμιας περιοδείας της (μεταδόθηκε ζωντανά στην προσωπική της ιστοσελίδα):
Keywords
Τυχαία Θέματα