«Φράηντεϊζ», 8 Απριλίου 2011

19:20 8/4/2011 - Πηγή: TVNea
Το «Φράηντεϊζ» σήμερα παρουσιάζει δύο τρομερές εκπλήξεις. Στο FOX έγινε γνωστό πως άλλη μία σειρά κινούμενων σχεδίων παραμένει στο πρόγραμμα του δικτύου. Ποια είναι? Πόσο επιτυχημένη ήταν στην τρέχουσα σεζόν? Αλλά το δίκτυο ανακοίνωσε και μία εκπομπή που κανείς δεν περίμενε ότι θα μπει σταθερά στο πρόγραμμα του δικτύου!  Μάθετε τα πάντα για το πρώτο επεισόδιο και πείτε την άποψη σας.
Το «Domenica» της προηγούμενης εβδομάδας έκανε έναν ολοκληρωτικό οδηγό επιτυχιών αλλά και αποτυχιών των προγραμμάτων που ξεκίνησαν φέτος στην Αμερική, έμεινε το
μικρό δίκτυο TheCW. Μάθετε εδώ πως κινήθηκαν τα νέα του προγράμματα φέτος, ποια προγράμματα τρέμουν και ποιες σειρές δεν έχουν πρόβλημα να περάσουν την τάξη.
Επίσης διαβάστε πότε τελειώνει η σειρά «30 ROCK» στο NBC και πως αποχαιρέτησε το κοινό του η δραματική σειρά «Harry’s Law» που συνδύασε ένα δικηγορικό γραφείο με κατάστημα υποδημάτων. Τέλος, ρίχνουμε μία κλεφτή ματιά στα νούμερα τηλεθέασης και μείνετε στο Φράηντεϊζ γιατί η στήλη ετοιμάζει εκπλήξεις!
Ελάτε να δούμε, ετοιμάστε βαλίτσες … πάμε Αμερική!

Άκου τώρα πως έχει το πράγμα! Το FOX την προηγούμενη εβδομάδα έβγαλε  στον αέρα μία ειδική εκπομπή reality που άκουγε στο όνομα «Mobbed».  Η παραγωγή της εκπομπής ήθελε να καταργήσει την έννοια της «ευχάριστης προσωπικής στιγμής». Έθετε λοιπόν ως στόχο να εκπλήξει ευχάριστα ανθρώπους , εμπλέκοντας εκατοντάδες, χιλιάδες ακόμη και δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε αυτήν την έκπληξη. Στην πρώτη εκπομπή ένας νεαρός ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του. Η κάμερα κατέγραψε όλη την προετοιμασία, πως η παραγωγή πλησίασε την μέλλουσα νύφη, λέγοντας πως είναι από εκπομπή ανακαίνισης σπιτιού. Έτσι η εκπομπή κατάφερε να εξασφαλίσει συνεντεύξεις και να η μέλλουσα νύφη μιλούσε για την σχέση, τα όνειρα και φυσικά τον έρωτα που τρέφει για τον φίλο της. Την ίδια στιγμή μία άλλη ομάδα έψαχνε για χώρους, για χορευτές, για χορογράφο, ξεκινούσε πρόβες και διοργάνωνε την έκπληξη, παρουσία της κάμερας. 400 χορευτές –ερασιτέχνες, κλήθηκαν σε κεντρικό σημείο της πόλης, όπου υπήρχε ένα τεράστιο σιντριβάνι και έκαναν πρόβες ακατάπαυστα. Και ήρθε η μεγάλη στιγμή, το ζευγάρι έκατσε σε ένα εστιατόριο, μία ηθοποιός τους πλησίασε με τον ρόλο της απατημένης ερωμένης και αφού η μέλλουσα νύφη έπαθε πλάκα και πήγε να λιποθυμήσει από την … στημένη… κουτσουκέλα του φίλου της, δύο αστυνομικοί συνέλαβαν, επειδή έγινε φασαρία. Την ώρα που η κοπέλα δεν ήξερε πώς να αντιδράσει, το γκαρσόνι την πλησίασε και άρχισε να της τραγουδά, την πλησίασε άλλος ένας και το ντουέτο ενισχύθηκε από μουσικές, θαμώνες που σηκώθηκαν όρθιοι για να χειροκροτήσουν, να χορέψουν. Άνθρωποι από παντού άρχιζαν να χορεύουν, είτε βρισκόντουσαν σε απέναντι καφετέριες, είτε έδειχναν απλά πως περνούσαν απλά από την περιοχή. Η κοπέλα απλά τα έχασε και αφού εμφανίστηκε και ο γαμπρός συνοδεία συμφωνικής…, δεν θα ήταν Αμερικάνικο σόου αν για πρεμιέρα δεν έβαζαν και το κερασάκι στην τούρτα, έγινε και ο γάμος … μπροστά στα μάτια χιλιάδων ανθρώπων, παρουσία τ
Keywords
Τυχαία Θέματα