Τι θα δουμε σήμερα στο LifeStyle!

09:40 9/4/2011 - Πηγή: TVNea
Ανατροπές, ειδήσεις, νέα, επικαιρότητα, σχόλια, ατζέντα, χιούμορ, προτάσεις! Όλα θα τα βρείτε στο LifeStyle, αυτό το Σάββατο 9 Απριλίου στις 21:00, στο ALTER!
Η Δέσποινα Καμπούρη σας δίνει το εισιτήριο για να δείτε την χαρούμενη πλευρά της ζωής!
Τι έγινε όταν η Δέσποινα Καμπούρη συνάντησε την Έλλη Κοκκίνου; Απλά, η αλήθεια απλώθηκε μπροστά μας. Η Έλλη Κοκκίνου
έδωσε ίσως την πιο ειλικρινή και αληθινή συνέντευξη και χωρίς υπεκφυγές μίλησε για την σχέση της με τον Γιώργο, για το διαζύγιό της αλλά και γι’ αυτό που την κάνει πιο ευτυχισμένη από κάθε τι άλλο: τον γιο της, Αλέξανδρο! «Είπα στον Γιώργο, ότι πρέπει να είναι ψύχραιμος» ή «υπήρξαν φωτογραφίες, γιατί σταματήσαμε να κρυβόμαστε» και «το διαζύγιο είναι σφαλιάρα» δηλώνει, αφήνοντας όμως να δούμε πόσο ευτυχισμένη είναι. Η Έλλη Κοκκίνου αποκλειστικά στο LifeStyle. Μια συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσετε....

Ο Σωτήρης από το σήριαλ «Η ζωή της άλλης» είναι γιατρός, πανούργος, προικοθήρας και κακός. Ο Κώστας Κρομμύδας είναι ευγενικός, οικογενειάρχης και μάλλον έχει βρει τον μπελά του με τον ρόλο που υποδύεται. «Μου αρέσει να κάνω τον κακό» λέει και εξηγεί ποιες είναι οι αντιδράσεις των τηλεθεατών όταν τον συναντούν. Μιλάει για την αγάπη της ζωής του, την κόρη του, αλλά και για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας. Μια συνέντευξη με πολλές προεκτάσεις!
Από μικρή στα βάσανα. Μια καριέρα που ξεκίνησε από τα 8 κι ένας Γολγοθάς που δεν την άφησε να ζήσει φυσιολογικά. Η Britney Spears αποδεικνύει ότι είναι πολύ εύκολο από την κορυφή να πέσεις. Η πορεία προς την κορυφή, τα χάπια, τα ναρκωτικά, οι αποτυχημένοι γάμοι, δυο παιδιά και η ικεσία της: θέλω να με αφήσουν ήσυχη! Μια παραμυθένια ζωή που έγινε εφιάλτης!

Μόδα με την υπογραφή του Βασίλη Ζούλια!
Γιατί Lifestyle.γιατί η ζωή είναι ωραία!
Keywords
Τυχαία Θέματα