Tι θα κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Mega;

11:16 5/4/2011 - Πηγή: TVNea
Τέλος καλό, όλα καλά... Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραμένει κι επισήμως στην οικογένεια του Mega για ακόμα έναν χρόνο.
Μάλιστα, ο Γρηγόρης μετά την υπογραφή του συμβολαίου, φρόντισε να κάνει και ένα εκτενέστατο ραντεβού με την εταιρία παραγωγής που θα αναλάβει την ολοκαίνουργια εκπομπή του. Ο Γρηγόρης θα βρίσκεται στο Mega από Οκτώβρη, με διπλό χτύπημα. Παρουσιάζοντας και το "Money Drop", αλλά και μία εβδομαδιαία εκπομπή, για την οποία
ακόμα δεσμεύομαι και δεν μπορώ να σας πω περισσότερα.
Ετσι, ο Γρηγόρης μένει Mega, μέχρι τον Ιούνιο του 2012... Βλέπετε, αν και υπήρχαν...
προτάσεις και θα μπορούσε να πετύχει την μεταγραφή της χρονιάς, προτίμησε σε τόσο δύσκολες και περίεργες εποχές, να κλείσει τα αυτιά του στις μεταγραφικές σειρήνες και να παραμείνει πιστός, στο κανάλι το οποίο τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και του έδωσε την ευκαιρία να ανεβάσει κατακόρυφα τις τηλεοπτικές μετοχές του !
Οσο για το ποιες θα είναι οι νέες του αποδοχές ; Ράμπο της εφορίας δεν είμαι, αλλά να είσαστε σίγουροι πως δεν θα θυμίζουν σε τίποτα το παρελθόν. Ο Γρηγόρης ανήκει στην κατηγορία εκείνη των τηλε-αστέρων που εξακολουθούν να πατούν στην γη και να έχουν απόλυτη επαφή με την πραγματικότητα, οπότε έχει φροντίσει να προσαρμοστεί με τα νέα δεδομένα της εποχής, πριν καν του το... ζητήσουν !

tlife
Keywords
Τυχαία Θέματα