Οι νικητές των βραβείων της Ακαδημίας Country Mουσικής

11:01 5/4/2011 - Πηγή: TVNea
Η Miranda Lambert σάρωσε στα βραβεία της Ακαδημίας της Country Μουσικής (ACM), που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3 Απριλίου, στο Λας Βέγκας, επικρατώντας σε τέσσερις από τις κατηγορίες.
Από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς ωστόσο θεωρείται η νεαρή τραγουδίστρια Taylor Swift, η οποία απέσπασε το βραβείο καλλιτέχνη της χρονιάς. Η 21χρονη σταρ παρέλαβε συγκινημένη το βραβείο της και ευχαρίστησε
όλους τους θαυμαστές της που την ψήφισαν.
Η Miranda Lambert απέσπασε τα βραβεία Country καλύτερης τραγουδίστριας, ενώ το τραγούδι της “The House That Built Me” επικράτησε στις κατηγορίες καλύτερου single, τραγουδιού και video.
Το συγκρότημα Lady Antebellum κατέκτησε τα βραβεία ACM καλύτερου album και καλύτερου γκρουπ.
Ο Brad Paisley αναδείχθηκε καλύτερος τραγουδιστής για πέμπτη συνεχή χρονιά στα βραβεία της Ακαδημίας Country Μουσικής, ενώ το συγκρότημα The Band Perry επικράτησε στις κατηγορίες καλύτερου νέου καλλιτέχνη και καλύτερου νέου γκρουπ.
Από τους μεγάλους χαμένους της λαμπερής βραδιάς για την country μουσική ήταν...
οι Keith Urban και Kenny Chesney, οι οποίοι αν και ήταν προτεινόμενοι σε τρεις κατηγορίες, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο βραβείο.
Το παρών στην τελετή απονομής των βραβείων έδωσαν ο Keith Urban με τη σύζυγο του Nicole Kidman, καθώς και πολλοί από τους πρωταγωνιστές των βραβείων, όπως οι Lady Antebellum, Brad Paisley, The Band Perry, και Taylor Swift.
Ακόμη, παρόντες στην τελετή απονομής ήταν και οι: AnnaSophia Robb, Bethany Hamilton, Lee Ann Womack, Susie Brown, Danelle Leverett, Zac Brown, James Taylor, Carrie Underwood, Jennifer Nettles, Laura Bell Bundy, αλλά και το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Brooklyn Decker.
Οικοδεσπότες της τελετής απονομής των βραβείων ήταν η Reba McEntire και ο Blake Shelton, ενώ επί σκηνής βρέθηκαν αρκετοί καλλιτέχνες, για να ερμηνεύσουν μεγάλες τους επιτυχίες τους. Μεταξύ των αστέρων της country που ερμήνευσαν τραγούδια τους στην τελετή απονομής ήταν και η Taylor Swift
Keywords
Τυχαία Θέματα