Cheryl Cole: Διπλά λεφτά και χωρίς X-Factor

18:30 5/6/2011 - Πηγή: TVNea
Δεν θα δουλέψει και θα πληρωθεί ... διπλά!Η τύχη ήταν με το μέρος της Cheryl Cole. Μπορεί η βρετανίδα ερμηνεύτρια να απολύθηκε από το αμερικανικό «X-Factor», ωστόσο το συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψε δείχνει να είναι χρυσορυχείο. 
Ας πούμε την ιστορία από την αρχή:  Ούτε λίγο, ούτε πολύ η Cheryl Cole θα λάμβανε 1,5 εκατομμύρια δολάρια για τις εμφανίσεις της ως κριτής στο αμερικανικό σόου. Σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό TMZ η Cheryl θα λάμβανε ακριβώς τα ίδια χρήματα που θα έπαιρναν η Paula Abdul και ο L.A. Reid.     Η απόλυση της έφερε πιο κοντά τον όρο της αποζημίωσης, τον οποίο φρόντισε
να περιλάβει στο κείμενο ο ατζέντης της. Έτσι, και ενώ οι υπεύθυνοι της έκαναν πρόταση να μετακομίσει για τα ίδια λεφτά (1,5 εκατ. δολάρια) στην βρετανική έκδοση του σόου, η τραγουδίστρια προτίμησε να προσλάβει δικηγόρους και να ζητήσει την νόμιμη αποζημίωση ύψους 2,5 εκατομμύριων δολαρίων. 
Ουσιαστικά λοιπόν, η Cheryl Cole δεν θα κάνει ούτε αμερικανικό, ούτε βρετανικό «X-Factor» και θα λάβει κανονικά χρήματα, σαν να έκανε δύο κύκλους του σόου! Οπότε... κερδισμένη, παρά χαμένη βγήκε η ...«καημένη» Cole.
Είναι να έχεις τύχη παιδί μου, τι να λέμε τώρα!
Keywords
Τυχαία Θέματα