Βενιζέλος: Έχουμε φτύσει αίμα πέντε χρόνια

«H αβεβαιότητα, σε σχέση με τον στρατηγικό προσανατολισμό της χώρας, προκαλεί αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις. Όμως, εμείς έχουμε φτύσει αίμα πέντε…

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι «ο ελληνικός λαός έχει κάνει θυσίες και παρουσιάζει επιτεύγματα. Αυτά πρέπει να τα διαφυλάξουμε», ενώ διαμήνυσε ότι: «Δεν θα αφήσουμε και δεν θα αφήσω - και μιλώ προσωπικά, ειδικότερα εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ως Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης - να χαθούν τα επιτεύγματα της χώρας και οι θυσίες του ελληνικού λαού. Και κυρίως

δεν θα αφήσω αυτό να γίνει προεκλογικά, καθ' οδόν προς τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας ή, αν αποτύχουμε, καθ' οδόν προς τις εκλογές».

Και κατέληξε: «Αν ο ελληνικός λαός θέλει να κάνει την επιλογή μετά, να αναθέσει την ευθύνη σε κάποιους που θα καταστρέψουν μετεκλογικά τα επιτεύγματα και τις θυσίες, ας το κάνει. Ως τότε όμως εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε αυτό που κάναμε με τεράστιο κόπο και με τεράστιο πόνο».

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της Προεδρικής εκλογής στο TIMELINE του newsbomb.gr που ακολουθεί:

Καταθέστε τις απόψεις σας στο διαδικτυακό δημοψήφισμα του newsbomb.gr, τόσο για το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα