Παναθηναϊκός: Κλείνουν τα ζητήματα και φουλάρει για Εφές

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις στον Παναθηναϊκό με τον Αλβέρτη να ετοιμάζει την ομάδα του για το ματς με τους Τούρκους.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προπόνηση σαν τεχνικός του Παναθηναϊκού και σήμερα αναμένεται να βάλει μπροστά τις μηχανές για τον πολύ σημαντικό και κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής, στην Τουρκία, κόντρα στην Εφές!

Πριν γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που είναι σε εκκρεμότητα,

αναφορικά με το νέο τεχνικό τιμ της ομάδας και τους προπονητές που θα πλαισιώσουν τον Φράγκι! Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της «ΠΡΆΣΙΝΗΣ» παραμένει στην θέση του, ενώ στο πλευρό του Φραγκίσκου Αλβέρτη, θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο Έλληνας τεχνικός αποχαιρέτησε χθες το απόγευμα στο «Βενετόκλειο» τους παίκτες και τους ανθρώπους του Κολοσσού και σήμερα αναμένεται να ενταχθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας του Παναθηναϊκού! Στο επιτελείο θα βρίσκεται και ο νεαρός τεχνικός, Νίκος Παππάς!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν θα έχει και σήμερα στην διάθεσή του τον Τζεις Γκιστ (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο) και τον Ραμέλ Κάρι (οστικό οίδημα στην ποδοκνημική) οι οποίοι δεν υπολογίζονται ούτως ή άλλως για τον αγώνα της Παρασκευής και ακολουθούν θεραπεία για να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό σε αγωνιστική δράση.

Πηγή: onsports.gr

Για να μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβάινουν στο χώρο του αθλητισμού και για ταμεία στο Πάμε Στοίχημα, κάντε like στη νέα μας σελίδα: Newsbomb Sports.

Keywords
Τυχαία Θέματα