Ολυμπιακός: Αποφασισμένος στη Μάλαγα

Συνέχεια στη νικηφόρα πορεία του στην Ευρωλίγκα θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός στον εκτός έδρας αγώνα του με την Ουνικάχα Μάλαγα.

Μετά τη νίκη τους επί της Λαμποράλ Κούτσα, στο ΣΕΦ, οι Πειραιώτες καλούνται σήμερα (27/03, 21.45, ΔΤ, live από το Onsports) να ξεπεράσουν ακόμα ένα ισπανικό εμπόδιο. Τίθενται

αντιμέτωποι με το συγκρότημα του Χουάν Πλάθα στο «Μάρτιν Καρπένα» και η κατάκτηση του ροζ φύλλου είναι μονόδρομος εφόσον θέλουν να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης στα πλέι οφ. Η αποστολή αναχώρησε από την Τρίτη (25/03) από την Ελλάδα και ολοκλήρωσε χθες (26/03) επί ισπανικού εδάφους την προετοιμασία της. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους γνωστούς τραυματίες Γιώργο Πρίντεζη και Στράτο Περπέρογλου, τους νεαρούς Δημήτρη Αγραβάνη και Ανδρέα Χριστοδούλου, καθώς και το Μίρσα Μπέγκιτς που έχει τεθεί τον τελευταίο καιρό στο περιθώριο.

Αποφασισμένοι για το «διπλό» εμφανίζονται οι παίκτες του Ολυμπιακού. Έχοντας πλήρη επίγνωση της δυσχερής θέσης τους στην κατάταξη του Ε' Ομίλου, μετά τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματά τους, εμφανίζονται πανέτοιμοι να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα προημιτελικά. Για τη νίκη «καίγεται» και η Μάλαγα, η οποία επίσης έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών, με βασικότερο εκείνο του Αμερικανού φόργουορντ Νικ Κάνερ-Μέντλεϊ.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα