Νίκη… τίτλου για Πέισερς

Σημαντική νίκη πήραν οι Ιντιάνα Πέισερς σε βάρος των Μαϊάμι Χιτ, καθώς πραγματοποίησαν μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση απόλυτου πλεονεκτήματος έδρας μέχρι τους τελικούς των playoffs.

Έπειτα από το συναρπαστικό ματς, η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ απέκτησε προβάδισμα τριών επιτυχιών στην «κούρσα» για την πρώτη θέση της Ανατολής, διαφορά που λογικά θα αποδειχθεί αρκετή μέχρι το τέλος της regular season, αλλά στη συνολική κατάταξη του NBA οι Πέισερς παραμένουν πίσω από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, που πήραν δέκατο πέμπτο

διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα ξεπερνώντας το εμπόδιο των Ντένβερ Νάγκετς. Ακόμα, οι Τορόντο Ράπτορς «ακούμπησαν» πρόκριση στην postseason καταβάλλοντας τους Μπόστον Σέλτικς, ενώ οι Σάρλοτ Μπόμπκατς επικράτησαν των Μπρούκλιν Νετς και οι Λος Άντζελες Κλίπερς στραβοπάτησαν στο «Smoothie King Center» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

Ανοδικά συνέχισαν οι Κώστας Κουφός και Νικ Καλάθης βοηθώντας τους Μέμφις Γκρίζλις να περάσουν από την έδρα των Γιούτα Τζαζ και να παραμείνουν στην όγδοη θέση της Δύσης, μισή επιτυχία μπροστά από τους Φίνιξ Σανς, που επιβλήθηκαν των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Ακόμα, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς κέρδισαν τους Ντιτρόιτ Πίστονς χάρη σε buzzer-beater του Ντίον Ουέιτερς, οι Νιου Γιορκ Νικς πήραν... ανάσα σε βάρος των Σακραμέντο Κινγκς και οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς διέσυραν τους Ατλάντα Χοκς. Τέλος, στο περιθώριο των αγώνων ο Κέντρικ Πέρκινς (βουβωνική χώρα) των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έθεσε ως στόχο το παιχνίδι της μεθεπόμενης Παρασκευής (05/04, 04:30) στο «Toyota Center» των Χιούστον Ρόκετς αναφορικά με την επιστροφή στη δράση, οπότε θα χάσει τουλάχιστον τρία ακόμα ματς.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Φίνιξ Σανς 93-99
Σάρλοτ Μπόμπκατς-Μπρούκλιν Νετς 116-111 στην παράταση (105-105 κ.α.)
Μπόστον Σέλτικς-Τορόντο Ράπτορς 90-99
Ντιτρόιτ Πίστονς-Κλίβελαντ Καβαλίερς 96-97
Νιου Ορλίνς Πέλικανς-Λος Άντζελες Κλίπερς 98-96
Ιντιάνα Πέισερς-Μαϊάμι Χιτ 84-83
Μινεσότα Τίμπεργουλφς-Ατλάντα Χοκς 107-83
Σαν Αντόνιο Σπερς-Ντένβερ Νάγκετς 108-103
Σακραμέντο Κινγκς-Νιου Γιορκ Νικς 99-107
Γιούτα Τζαζ-Μέμφις Γκρίζλις 87-91

Keywords
Τυχαία Θέματα