Ο Τύπος με ένα «κλικ»

Τα θέματα που κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο είναι ότ εμμένουν οι Βρυξέλλες στις έγγραφες δεσμεύσεις των αρχηγών, η διαδοχολογία στο ΠΑΣΟΚ, η ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών για την καταβολή του τέλους ακινήτων από τις ευπαθείς ομάδες, η λίστα για τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, και η οικονομική κρίση που πλήττει την ευρωζώνη.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Άρχισαν να εμφανίζονται οι υποψήφιοι διάδοχοι του Γ.Α.Π.".

Η εφημερίδα γράφει ότι "το χορό άνοιξε ο Μιχ.Χρυσοχοΐδης. Ενώ άλλοι, όπως ο Χρ.Παπουτσής, επιδίδονται σε κολακείες στον μέχρι τώρα αρχηγό, ψηφοθηρούντες! ".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "ΟΧΙ Σαμαρά στο εκβιαστικό τελεσίγραφο των τοκογλύφων της τρόικας".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "επιτέλους βρέθηκε ένας πολιτικός ηγέτης να προστατεύσει την αξιοπρέπεια του λαού και του Έθνους. Λύσσαξαν με τον Σαμαρά οι Γερμανοί και οι εργολάβοι των συμφερόντων του Βερολίνου στην Ευρωζώνη Ρομπάι, Μπαρόζο, Ρεν και δεν συμμαζεύεται".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ε, ΟΧΙ! Η τελική λύση για την υποδούλωση της χώρας".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "η παρανοϊκή εμμονή των Γερμανών για δεσμεύσεις που έχουν ήδη (από τις 13 Νοεμβρίου) στα χέρια τους. Η αλήθεια για τον ωμό εκβιασμό στον Αντ.Σαμαρά. Ρεπορτάζ των New York Times: με πραξικόπημα επεβλήθησαν από την ομάδα της Φρανκφούρτης δοτές κυβερνήσεις (Παπαδήμος, Μόντι) σε Ελλάδα-Ιταλία ".

ΕΘΝΟΣ: "Ρυθμίζουν τα δάνεια των δημοσίων υπαλλήλων".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "βαθιά ανάσα στους δημοσίους υπαλλήλους που στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης, αγωνιούν για τις δόσεις των στεγαστικών δανείων τους, δίνει το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Οι οφειλές τους ρυθμίζονται με τρόπο ευνοϊκό".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Σύμβολο της Τριμερούς Επιτροπής το... 666!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "έρχεται φοβερή γεωπολιτική σύγκρουση Δύσης-Ανατολής!!! Όλα περιγράφονται από το... 1997 στο βιβλίο Η μεγάλη Σκακιέρα!!!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Στα δίχτυα της εφορίας οι καταθέσεις των φορολογουμένων".

Η εφημερίδα γράφει ότι "οι 2.335 ελεγκτές θα έχουν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς και απόρρητες πληροφορίες για την περιουσία των πολιτών. Θα διασταυρώνουν στοιχεία για να προσδιορίζουν τα πραγματικά εισοδήματα και τους φόρους των επιχειρήσεων".

ΕΣΤΙΑ: "Το έγκλημα με τους φόρους".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "κάποιοι θεωρούν ότι το μεγάλο έγκλημα με τους φόρους είναι τα ευτράπελα που ανακύπτουν από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με τα λάθος τετραγωνικά μέτρα, τις αυθαίρετες τιμές καθώς και τις αδικίες εις βάρος πτωχών και ανέργων που αναγκάζονται να πληρώνουν το χαράτσι".

Η ΑΥΓΗ: "Δεν περνάει το χαράτσι".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "μετά τα κύματα των λαϊκών αντιδράσεων και τις δράσεις από ΓΕΝΟΠ, δήμους και εργαζόμενους, η ΔΕΗ αναστέλλει τις διακοπές ηλεκτροδότησης μέχρι να καθοριστούν οι ευπαθείς ομάδες που πρέπει να εξαιρεθούν".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Εκτός βαρέων 170.000 εργαζόμενοι"

Keywords
Τυχαία Θέματα