Για αποτέφρωση στις ΗΠΑ το πτώμα του Μπιν Λάντεν

11:53 7/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Δεκάδες ερωτήματα προκαλεί το email που διέρρευσε από εταιρία ανάλυσης πληροφοριών, σύμφωνα με το οποίο το σώμα του Οσάμα Μπιν Λάντεν στάλθηκε στις ΗΠΑ για αποτέφρωση.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο αρχηγός της Αλ Κάιντα, που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε κατά την επιδρομή της διάσημη ομάδας

Navy SEAL Team Six στο Abbottabad, στο Πακιστάν, μεταφέρθηκε πίσω στις ΗΠΑ και αποτεφρώθηκε.

Τα e-mail φέρεται να ελήφθησαν από την ομάδα χάκερ «Anonymous from Stratfor», μία οργάνωση που ασχολείται με θέματα γεωπολιτικής ανάλυσης και ανάλυσης των πληροφοριών. Είναι επίσης γνωστή ως η «Σκιώδης CIA».

Την περασμένη εβδομάδα, οι Anonymous ανακοίνωσαν ότι έχουν πρόσβαση σε 2.7 εκατομμύρια εμπιστευτικά αρχεία της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Μετά την δολοφονία του Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν στις 2 Μαΐου 2011, η κυβέρνηση Ομπάμα, δήλωσε ότι το σώμα του τάφηκε στη θάλασσα, σύμφωνα με την ισλαμική παράδοση .

Ωστόσο, μετά από μια σειρά από e-mail που έφτασαν στο Wikileaks, ο αντιπρόεδρος της επιχείρησης Fred Burton, τέθει υπό αμφισβήτηση την επίσημη εκδοχή του Λευκού Οίκου για το τι συνέβη στο σώμα του Μπιν Λάντεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα