Μια …ηλεκτρονική ματιά στον Τύπο

11:23 7/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Ποια θέματα κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο;

Ο «μίνι» ανασχηματισμός της κυβέρνησης, οι διαπραγματεύσεις για μέγιστη δυνατή συμμετοχή στο PSI, οι ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Βουλιάζουν στα χρέη οι δήμοι!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "«θηλιά» στο λαιμό τουλάχιστον των μισών δήμων της χώρας αποτελεί η οικονομική τους κατάσταση που συνεχώς χειροτερεύει, οδηγώντας πολλούς απ΄αυτούς στα πρόθυρα χρεοκοπίας ή ακόμη και στην αναστολή

λειτουργίας τους".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Εθνική ντροπή από την κρατικοδίαιτη συντεχνία της ΕΣΗΕΑ".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "την ώρα που η κυβέρνηση παρακαλάει τους ξένους για συμμετοχή στο πρόγραμμα, οι προνομιούχοι που εισπράττουν παράνομα το 20% από το σύνολο της διαφημιστικής δαπάνης σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και εφημερίδες, λειτουργούν ως προβοκάτορες θέτοντας σε κίνδυνο την εθνική προσπάθεια".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Έσκασε η βόμβα για Βενιζέλο-Γεωργίου".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ο... κουκουλοφόρος πρόεδρος της Στατιστικής Αρχής ζήτησε (στις 16 Οκτωβρίου 2010) παρέμβαση από τον Τόμσεν για αλλαγή του νόμου περί ΕΛ.ΣΤΑΤ.! Τον Σεπτέμβριο του 2011 ο υπάκουος αντιπρόεδρος πήρε εντολή από την τρόικα και το έκανε (παύοντας όλο το διοικητικό συμβούλιο)".

ΕΘΝΟΣ: "Επικίνδυνα παιχνίδια με τα φάρμακα".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ξεπερνούν κάθε όριο οι ελλείψεις βασικών φαρμάκων στην αγορά. Οι μεθοδεύσεις των εταιρειών και η οικονομική κρίση υποχρεώνουν τους ασθενείς να αναζητούν σκευάσματα από φαρμακείο σε φαρμακείο".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Δούκισσα της Πλακεντίας, σατανολοτρεία και Μπαθομέτ!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ένα μεγάλο μυστήριο πλανιέται σαν φάντασμα εδώ και πάνω από 150 χρόνια πάνω από την Αττική γη: το μυστήριο της Σοφί ντε Μαρμπουά-Λεμπρέν ή, όπως είναι ευρύτερα γνωστή, της Δούκισσας της Πλακεντίας".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Απάτη με το χαράτσι της ΔΕΗ".

Η εφημερίδα γράφει ότι "το υπουργείο Οικονομικών κόντρα στη δικαστική απόφαση και τις εξηγήσεις της ΔΕΗ επιχειρεί να εκφοβίσει τους πολίτες, για να πληρώσουν το τέλος στα γκισέ της ΔΕΗ και όχι στην εφορία".

ΕΣΤΙΑ: "Οι φόροι διέλυσαν την οικονομία".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "η ελληνική οικονομία θα έχη εφέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά αρνητικό ρυθμό αναπτύξεως. Μάλιστα οι διαστάσεις που έχει λάβει η ύφεσις και κατ΄επέκτασιν η ανεργία, είναι πρωτοφανείς. Η οικονομία γονάτισε από τους φόρους που επέβαλε η Κυβέρνησις του ΠΑΣΟΚ".

Η ΑΥΓΗ: "Σφήνα στο κύκλωμα των μεσαζόντων".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "τη δυναμική του κινήματος παραγωγών αγροτικών προϊόντων - πολιτών για φθηνότερες αγορές χωρίς μεσάζοντες καταδεικνύουν οι τοποθετήσεις εκπροσώπων παραγωγικών φορέων, που θίγονται έμμεσα ή άμεσα ή ανησυχούν από τις απευθείας πωλήσεις, αλλά και οι όψιμες «πρωτοβουλίες» για αντίστοιχες προσφορές, ενώ η κυβέρνηση παρακολουθεί, χωρίς να παρεμβαίνει υπέρ της ουσιαστικής μείωσης των τιμών".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Αυθαίρετα: Παράθυρο για νομιμοποίηση οικισμών σε δασικές εκτάσεις".

Η εφημερίδα επισημαίνει ό

Keywords
Τυχαία Θέματα