Γ. Μιχελάκης: Εκλογές πριν από το Πάσχα

«Οι εκλογές είναι θέμα δημοκρατίας. Δεν είναι καμιά ιδεοληψία του Αντώνη Σαμαρά», τόνισε ο Γιάννης Μιχελάκης αναφερόμενος στο ζήτημα των εκλογών, τονίζοντας πως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διεξαχθούν από το Πάσχα καθώς «μέχρι στιγμής είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος», όσον αφορά στο έργο της μεταβατικής.

Ο κος Μιχελάκης

τόνισε στο Βήμα fm πως πρέπει να γίνει σθεναρή διαπραγμάτευση γιατί η χώρα και η κοινωνική συνοχή δεν αντέχουν άλλα υφεσιακά μέτρα.

«Ο μόνος δρόμος είναι η Ανάπτυξη», είπε, ενώ απάντησε στην αποστροφή Βενιζέλου πως στο μέλλον δεν μπορεί να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση θυμίζοντας πως «Ακόμη και η λειτουργία της Ε.Ε. είναι μια συνεχής διαπραγμάτευση».

«Ο κος Σαμαράς δεν έμεινε στους αφορισμούς, Πρότεινε συγκεκριμένα πράγματα», σχολίασε αναφερόμενος στη χθεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, λέγοντας πως ο αρχηγός της ΝΔ πρότεινε, oι προσλήψεις στο δημόσιο από ένα προς πέντε να γίνουν, ένα προς δέκα και για το 2012, μεγαλύτερη μείωση στις προσλήψεις συμβασιούχων στο δημόσιο από το 10% σε 20%, καθολική εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και αύξηση των εσόδων του δημοσίου από τις άδειες και την λειτουργία του ηλεκτρονικού τζόγου και των νέων τυχερών παιχνιδιών

Ο Γιάννης Μιχελάκης χαρακτήρισε ακόμη «εκτός συζήτησης» την υπογραφή της δανειακής σύμβασης από τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων ενώ αναφερόμενος στα εσωκομματικά της Συγγρού, σημείωσε πως «η Κ.Ο. της ΝΔ είναι συντεταγμένη».

Keywords
Τυχαία Θέματα