Δρομολογείται η δημιουργία αποτεφρωτηρίου στην Αττική

17:42 3/3/2015 - Πηγή: NewsBomb
Το ζήτημα της δημιουργία αποτεφρωτηρίου στην Αττική συζητήθηκε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν σήμερα, Τρίτη 3…

Σύμφωνα με τον κ. Καμίνη, αναζητείται χώρος για τη δημιουργία του και ήδη μελετώνται κάποιες τοποθεσίες.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης αλλά και στην καλύτερη κατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ των υπηρεσιών.

Οι δυο πλευρές εξέτασαν τις δυνατότητες συνέργειας. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Βούτσης σημείωσε: «Είχαμε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση με το Δήμαρχο Aθηναίων

και στελέχη του δήμου γιατί ακριβώς θέσαμε και μας ετέθησαν ζητήματα που αφορούν το κοινωνικό ζήτημα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια. Δηλαδή ζητήματα που αφορούν τους πολίτες, τον πληθυσμό, τις ευπαθείς ομάδες».

Αντίστοιχα, ο κ. Καμίνης τόνισε «Ο υπουργός μας ενημέρωσε για το νομοσχέδιο που αφορά τα θέματα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης. Συναφή δραστηριότητα έχει αναπτύξει αρκετά χρόνια τώρα ο δήμος Αθηναίων. Είπαμε ότι, στο βαθμό που αυτό είναι επιθυμητό, να συνεργαστούμε. Ο δήμος Αθηναίων θα προσφέρει την υποδομή και την τεχνογνωσία που χρειάζεται»

Επιμέλεια: Π. Βονάτσου

Keywords
Τυχαία Θέματα