Άντριτς: «Πρώτα η πρόκριση και μετά βλέπουμε»

11:22 8/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Ο Σέρβος Ντράγκαν Άνριτς γνωρίζει πολύ καλά πως για να έρθει μία επιτυχία, προέχει η σκληρή δουλειά και αυτό προσπαθεί να περάσει στους διεθνείς μας, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων στο Onsports.

Mετά από μία βόλτα στην Πάτρα συναντηθήκαμε με το προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Ντράγκαν Άντριτς που βρέθηκε χθες (6/1) στην αχαϊκή πρωτεύουσα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για

το ματς με την Ισπανία στο πλαίσιο του World League. Πρώτη μας δουλειά, να τον ανακρίνουμε λίγες ημέρες προτού η ομάδα αναχωρήσει για την Ολλανδία και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πόσο δύσκολο ήταν για εσάς να πάρετε μία ομάδα «ασύνταχτη» αν θέλετε μετά το 2008 και την πλήρη ανανέωση που έγινε τότε, και να την οδηγήσετε στο Ευρωπαϊκό, με πρώτο στόχο να διεκδικήσετε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Ήταν πολύ δύσκολο, γιατί υπήρχε μία περίεργη κατάσταση. Έπρεπε να προκριθούμε στο Ευρωπαϊκό και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να μιλήσω στους παίκτες. Τους είπα πως όταν δουλεύεις όλα είναι πιθανά. Πρέπει να πάμε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μετά στους Ολυμπιακούς Αγώνες γιατί ναι μεν καλό είναι το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά ως αθλητής αυτό που σημαίνει περισσότερο είναι οι επιτυχίες με την Εθνική σου ομάδα. Αν έχεις ποιότητα, και η Ελλάδα έχει ποιότητα, με σκληρή δουλειά και δίνοντας πολλά στη προετοιμασία, μπορείς να καταφέρεις να πάρεις την πρόκριση και αυτό θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των αθλητών.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα