Σύλληψη 30χρονου και 22χρονου στην Αμμόχωστο για καλλιέργεια ναρκωτικών

11:21 8/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνελήφθη χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 30χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με παράνομη κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Σε έρευνα που έγινε δυνάμει δικαστικού εντάλματος στο διαμέρισμα του 30χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, στο μπαλκόνι, 14 φυτά κάνναβης ύψους 1 – 12 εκατοστών, μέσα σε πλαστικές γλάστρες και σε δοχείο φύτευσης. Εντοπίστηκαν επίσης στην κουζίνα και στην τουαλέτα του διαμερίσματος αντίστοιχα, ένα

χειροποίητο τσιγάρο το οποίο περιείχε κάνναβη, καθώς και 4 νάιλον σακουλάκια τα οποία περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 4 γραμμαρίων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διερευνά την υπόθεση.

Σε άλλη περίπτωση, συνελήφθη χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 22χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στην κατοχή του 22χρονου ανευρέθηκε ένα χειροποίητο τσιγάρο το οποίοι περιείχε κάνναβη, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε σε υποστατικό του 22χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένα μεταλλικό δοχείο το οποίο περιείχε κάνναβη βάρους 5 γραμμαρίων και ένας μεταλλικός μύλος αλέσεως ο οποίος περιείχε μικρή ποσότητα κάνναβης. Εξάλλου, σε πλαστική γλάστρα που βρισκόταν έξω από το υποστατικό, ανευρέθηκε ένα φυτό κάνναβης μήκους 20 εκατοστών και βάρους 5 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 22χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον σακουλάκια τα οποία περιείχαν συνολικά κάνναβη βάρους 14 γραμμαρίων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα