Αντώνης Βαρδής: Το τρίμηνο μνημόσυνο και τα «ψυχικά δώρα»

Πάνε τρεις μήνες από την ημέρα που η μουσική σκηνή της χώρας μας έμεινε πιο φτωχή με τον χαμό του…

Έτσι, στις 2 Δεκεμβρίου, δηλαδή την ερχόμενη Τρίτη, στενοί συγγενείς και καλοί του φίλοι πρόκειται να οργανώσουν την ημέρα «ψυχικών δώρων» όπως είχε ζητήσει ο ίδιος πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Πιο συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη, στις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Μοναστηρακίου στο κέντρο της Αθήνας, οι δικοί του άνθρωποι θα προσφέρουν εθελοντική εργασία μαγειρεύοντας για τους ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα

για να εξασφαλίσουν ούτε τα προς το ζην.

Εκείνη την ημέρα θα προσφερθεί Κρητικό γαμοπίλαφο με κοτόπουλο και για επιδόρπιο Χαλβάς σιμιγδαλένιος ενώ θα μοιραστούν και προϊόντα που τους είναι αναγκαία όπως κρεμμύδια, ελαιόλαδο, κοτόπουλο και ρύζι. Η ίδια συγκινητική πρωτοβουλία θα επαναληφθεί και στα εξάμηνα του αγαπημένου δημιουργού, την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 στις 2 το μεσημέρι, στην πλατεία Μοναστηρακίου όμως το μενού να είναι διαφορετικό αφού το γεύμα θα είναι κοτόπουλο με κριθαράκι ενώ το επιδόρπιο το ίδιο, δηλαδή χαλβάς σιμιγδαλένιος.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 9, το ραντεβού είναι στην οδό Πλαταιών 55 και Παραμυθίας στο Μεταξουργείο με τελικό προορισμό τον Πειραιά. Τότε όμως θα μοιραστούν μπουφάν, πουλόβερ, κουβέρτες και κάλτσες σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Πηγή: gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα