Nοσηρή περίπτωση παιδεραστίας στη Ρόδο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου έπειτα από την αποκάλυψη κακοποίησης ενός 13χρονου κοριτσιού, που φοιτεί στην Γ' τάξη του Γυμνασίου από έναν 30χρονο Ροδίτη φερόμενο ως δράστη, o oποίος καταγγέλθηκε για εξακολουθητική αποπλάνησή της.


Ο δράστης έπειτα από την κακοποίηση του νεαρού κοριτσιού το κατέστησε έγκυο και στη συνέχεια το ανάγκασε να υποβληθεί σε έκτρωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η υπόθεση να λαμβάνει ιδιαίτερες διαστάσεις αν σκεφτεί κανείς ότι ελέγχονται στα πλαίσια της ίδιας έρευνας και ιατροί, οι οποίοι υπέβαλαν το ανήλικο παιδί σε έκτρωση χωρίς τη συγκατάθεση

των γονέων της, όπως δημοσιεύει η Δημοκρατική.

Η ανήλικη φέρεται μάλιστα να οδηγήθηκε στο χειρουργικό κρεβάτι συνοδευόμενη από τον βιαστή της, ο οποίος καταγγέλλεται ότι την εξανάγκασε με απειλές για την αποκάλυψη όσων έχουν συμβεί στους συγγενείς της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εισαγγελία μεταξύ άλλων ερευνά επιπλέον αν τελέστηκε και το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο της ζωής της καθώς καταγγέλθηκε ότι το ιατρείο δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για τη διενέργεια τέτοιου είδους επέμβασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα