Facebook: Δείτε το «πρωτόγονο» δίκτυο του έφηβου Mark Zuckerberg

10:41 5/4/2013 - Πηγή: NewsBomb

Μια «πρωτόγονη» ιστοσελίδα ξέθαψαν οι ντεντέκτιβ του διαδικτύου, που δημιουργήθηκε το 1999 και πιστεύεται ότι ήταν το πρώτο δημιούργημα του έφηβου –τότε- Μαρκ Ζούκερμπεργκ.


«Γεια, το όνομά μου είναι Slim Shady», γράφει ο ιδιοκτήτης του site για τον εαυτό του, αναφερόμενος σε ένα τραγούδι του Eminem. «Αλήθεια, το όνομά μου είναι Slim Shady. Πλάκα κάνω, με λένε Μαρκ», προσθέτει. Στο κέντρο της σελίδας ένα κίτρινο μάτι δεινοσαύρου ανοιγοκλείνει.

Ο Μαρκ λέει ότι είναι 15

ετών και ότι μόλις τελείωσε την πρώτη τάξη του λυκείου, σε «μια μικρή πόλη κοντά στη Νέα Υόρκη». Στον κώδικα της κύριας σελίδας ως δημιουργός αναφέρεται ο «Μαρκ Ζούκερμπεργκ». Όλα αυτά τα στοιχεία ταιριάζουν γάντι με τη ζωή του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή του Facebook, ο οποίος μεγάλωσε σε ένα προάστιο της κομητείας Γουέσττσεστερ.

Εντύπωση επίσης προκαλεί ότι ο 15χρονος που έστησε εκείνη την ιστοσελίδα έχει φτιάξει μια εφαρμογή με το όνομα «Μαρκ» που ζητά από τους φίλους του να γράψουν τους εαυτούς τους και στη συνέχεια άλλους δύο φίλους τους. Οι τελευταίοι μπορούν να προσθέσουν άλλους δύο φίλους και τελικά να δημιουργηθεί ένα ευρύτερο δίκτυο.

Το Facebook δεν έχει σχολιάσει ακόμη τα δημοσιεύματα για το αν η πρωτόγονη αυτή ιστοσελίδα είναι πράγματι ο πρόγονός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα