Το πιο όμορφο χειροκρότημα! -vd-

Η πιο συγκινητική στιγμή της χθεσινής βραδιάς στο «Άνφιλντ» ήταν εκείνη με όλο το γήπεδο στο πόδι για την είσοδο του Γιόνας Γκουτιέρεζ στο 66ο λεπτό, στη θέση του Ομπερτάν.
Ο Αργεντινός εξτρέμ της Νιούκαστλ, αγωνίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο της ήττας (2-0) από τη Λίβερπουλ, το βράδυ της Δευτέρας. Περιμένοντας για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο κι αφού ευχαρίστησε με ένα μικρό νεύμα τα πρώτα χειροκροτήματα από τον κόσμο, είδε ολόκληρο το «Άνφιλντ» να τον αποθεώνει με μοναδικό standing ovation που συγκίνησε άπαντες.

Έτσι

όπως αρμόζει στους φίλους της Λίβερπουλ, πήρε το χειροκρότημα για τη δύναμη με την οποία νίκησε τον καρκίνο και οι οπαδοί «σβήνουν» τα διαφορετικά χρώματα μπροστά στη ζωή και την περιπέτεια που περνάει ο καθένας.

Το βίντεο είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Λίβερπουλ στο Facebook

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src="//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Watch the incredible reception Newcastle United's Jonas Gutierrez was afforded by both #LFC and Magpies fans after coming on as a second-half substitute at Anfield on Monday night...

Posted by Liverpool FC on Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα