Να προλάβει τη Βασιλεία για Λανγκ

Η περίπτωση του Ελβετού Μίκαελ Λανγκ αποτελεί μέχρι τώρα την καλύτερη περίπτωση απ' όσες εξετάζουν στον Παναθηναϊκό για τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Οι Πράσινοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν άμεσα μια συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή της Γκρασχόπερς προκειμένου να συμπληρώσουν ένα σημαντικό κομμάτι από το μεταγραφικό παζλ της νέας σεζόν και γι' αυτό το λόγο ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Λεωνίδας Βόκολος είχε

νέα επαφή με την πλευρά του 24χρονου ποδοσφαιριστή. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και στο Τριφύλλι θέλουν να προλάβουν τους μνηστήρες που άρχισαν να συγκεντρώνονται γύρω από τον Λανγκ, ο οποίος αποτελεί μια πολύ δελεαστική περίπτωση, καθώς είναι ελεύθερος, δεν έχει υψηλό κασέ, και θεωρείται ιδιαίτερα ανερχόμενος με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση.

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Παναθηναϊκό ακούει στο όνομα της πιο ισχυρής ομάδας της Ελβετίας την τελευταία δεκαετία, της Βασιλείας η οποία γλυκοκοιτάζει τον δεξιό οπισθοφύλακα της Γκρασχόπερς, χωρίς όμως ακόμη να έχει μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα