Τέλος στη διανυκτέρευση

Τέλος στην πολύμηνη διανυκτέρευση εντός των σκηνών έξω από το υπουργείο Οικονομικών, επί της οδού Καραγεώργη Σερβίας, βάζουν οι καθαρίστριες με απόφαση της συνέλευσής τους που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Συγκεκριμένα, η πλειοψηφία αποφάσισε να παραμείνουν οι σκηνές και οι καρέκλες έξω από το υπουργείο, έως ότου επιλυθεί το πρόβλημά τους, και μια εκ περιτροπής ομάδα περιφρούρησης θα βρίσκεται καθημερινά, κάποιες ώρες, έξω από το υπουργείο στις σκηνές, προκειμένου να υπάρχει διαρκής παρουσία.

Οι

σκηνές μετά τις 8 το βράδυ θα κλειδώνονται με λουκέτα και αλυσίδες, προκειμένου να μην κλαπούν, και οι καθαρίστριες σύμφωνα με τη νέα απόφαση τους θα αποχωρούν.

Εν τω μεταξύ, προωθείται νομοθετική ρύθμιση ή υπουργική απόφαση προκειμένου να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών, όπως δήλωσε στον Αθήνα 984, ο δικηγόρος τους Γιάννης Καρούζος, μετά από συνομιλίες που είχε από τον αναπληρωτή υπουργό διοικητικής μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο και τον Διευθυντή του γραφείου του υπουργού οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα