Τέλος από τον ΠΑΟ ο Καραγκούνης!

Την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο Ελληνας μέσος με δηλώσεις του έκανε γνωστή την απόφασή του να μην συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους».
Αναλυτικά όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιώργος Καραγκούνης:

«Δεν συμβαδίζουν κάποια πράγματα όπως η επιθυμία του προπονητή που την είδα δει γιατί παίζουμε τόσα χρόνια ποδόσφαιρο και κάποια πράγματα μπορώ να τα δω.

Η διοίκηση ήθελε να το πάει όπως το πήγε κι εγώ να κάνω λίγο πίσω και να συμβιβαστώ με ορισμένα πράγματα, αλλά στο τέλος και η διοίκηση

το ξανασκέφτηκε ίσως θα έλεγα και φτάσαμε εδώ και εφόσον και είναι έτσι τα πράγματα με τον προπονητή, δεν είναι και το πιο σωστό να πιέζουμε καταστάσεις και πράγματα. Κι επειδή πάντα στο ποδόσφαιρο κάποια πράγματα δεν συμβαδίζουν ορισμένες φορές το καλύτερο είναι αυτό αυτή τη στιγμή.

Ειπώθηκαν κάποιες ανακρίβειες που στα 20 χρόνια που έχω παίξει είναι πράγματα που δεν έχω κάνει ποτέ. Ειπώθηκε ότι ζητούσα εγγύηση για να παίξω, εγγύηση στη σημερινή εποχή δεν σου δίνει ούτε η τράπεζα. Αυτά είναι παραμύθια για να μην πω κάποια άλλη λέξη.

Εβλεπα κάποια πράγματα από πέρυσι, αλλά έβλεπα και ότι η διοίκηση ήθελε να με κρατήσει. Ενιωσα την αγάπη του κόσμου που με χειροκροτούσε και όταν έμπαινα ως αλλαγή.

Απ΄ την πλευρά μου εξάντλησα κάθε περιθώριο, νοιώθοντας την αγάπη του κόσμου αλλά και παλιών παικτών του Παναθηναϊκού που έχουν γράψει ιστορία, αλλά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει πιο νωρίς να έχουν ειπωθεί οι αλήθειες από την αρχή και να έχει τελειώσει το πράγμα νωρίτερα.
Αλλά όλα τα πράγματα και τα ωραία φτάνουν στο τέλος. Το καλύτερο θα ήταν να τελειώσω στο γήπεδο, αλλά εντάξει.

Επί της ουσίας ούτε συζητήσεις για τα οικονομικά έγιναν γιατί κι αυτό ειπώθηκε. Μπορείτε να ρωτήσετε όταν ήρθα από τη Μπενφίκα και τον κ. Βαρδινογιάννη και τον κ. Μήτσου και τον  κ. Βέλιτς τι υποχώρηση έκανα στα χρήματα. Οπότε όποια αναφορά περί χρημάτων δεν θα έπρεπε να γίνεται σε καμία περίπτωση γιατί όπως είπα έχω αποδείξει ότι δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Τίμησα όλα αυτά τα χρόνια το συμβόλαιό μου  μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε άλλο. Εγώ είμαι Παναθηναϊκός και δεν έπαιζα για τα χρήματα. Είτε έπαιζα για 3.000 ευρώ ή για ένα εκατ. ευρώ, πάντα έδινα το 100%. Και ο κόσμος το γνωρίζει αυτό. Δεν έγινε ποτέ επί της ουσίας συζήτηση για το οικονομικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα