Τα πρώτα εισιτήρια για τους «4»

Η Μπάγερν Μονάχου καλείται να ανατρέψει το 3-1 της Πόρτο ώστε να βρεθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να δώσει δικαίωμα στο όνειρο στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει μπροστά της...Γολγοθά απόψε το βράδυ στην «Allianz Arena».Η Πόρτο στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά εμφανίστηκε καλύτερη και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουαρέσμα κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη με σκορ 3-1 και άσχετα από το γκολ που έχει δεχθεί, ξέρει
ότι έχει τη δυνατότητα να πετάξει εκτός συνέχειας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τους βαυαρούς. Ο Γκουαρντιόλα ισχυρίστηκε πως «δεν θα είχε νόημα να βγούμε στο γήπεδο αν δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση». Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι έχουν απώλειες αφού εκτός έχουν μείνει οι Αλάμπα, Μπενάτια, Μαρτίνεζ, Ρόμπεν, Ριμπερί και Σταρκ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. Οι «δράκοι» από την άλλη δεν έχουν τους Σάντρο, Ντανίλο και Τέγιο.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς στο «Καμπ Νόου», η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να έχει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διαθέσιμο σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι, όμως η Μπαρτσελόνα με το 3-1 στο «Παρκ ντε Πρενς», ρεαλιστικά, απέχει απλά 90 λεπτά από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. «Η Μπαρτσελόνα είναι ήδη μια εξαιρετική ομάδα, ενώ εμείς προσπαθούμε να γίνουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ακόμα είμαστε σε διαδικασία χτισίματος» είπε ο Λοράν Μπλαν, με τον Λουίς Ενρίκε να εμφανίζεται κάθετος σε ό,τι αφορά την σωστή προετοιμασία της ομάδας του, αφού «η επιστροφή των Ιμπραΐμοβιτς και Βεράτι δεν αλλάζει κάτι στο αγωνιστικό μας πλάνο και θα παίξουμε όπως ξέρουμε».
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βερμάελεν είναι εκτός για τους Καταλανούς και οι Σίλβα, Μότα και Οριέ για την Παρί.
Keywords
Τυχαία Θέματα