Με πάθος για το 2-1

Το 2-1 στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας θα επιχειρήσει να πετύχει απόψε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στη μεγάλη νίκη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», με θετικό αποτέλεσμα σήμερα στις 20.00-Novasports2, στο φαληρικό στάδιο. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου θα υποδεχθούν τη Μπαρτσελόνα και η νίκη είναι μονόδρομος, προκειμένου να μη χάσουν

το πλεονέκτημα έδρας, που πήραν πριν από τέσσερις ημέρες στη Βαρκελώνη.

Το αδιαχώρητο θα επικρατεί στο ΣΕΦ, με τους φιλάθλους να έχουν κάνει εδώ και ημέρες sold out και να δείχνουν αποφασισμένοι να σταματήσουν -με τη φωνή τους- τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ. Αγωνιστικά προβλήματα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει, καθώς ο μόνος που απουσιάζει είναι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Στον αντίποδα, ο Μπραντ Όλεσον, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο πρώτο παιχνίδι και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, στην τελευταία προπόνηση των Καταλανών ο Αμερικανός πήρε μέρος αλλά παραμένει άγνωστη η κατάστασή του και αν τελικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Μίλιγια Βοΐνοβιτς (Σερβία).

Keywords
Τυχαία Θέματα