Τα φώτα στο Λονδίνο

Σε μία επανάληψη της περυσινής τους μάχης, Άρσεναλ και Μπάγερν κοντράρονται με στόχο το προβάδισμα ενόψει... Μονάχου.

Από την μία η Άρσεναλ που ψάχνει εκδίκηση για τον περυσινό αποκλεισμό της από τους Βαυαρούς και από την άλλη η Μπάγερν Μονάχουν που θέλει να επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο Emirates στις 21.45 στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και κοινός στόχος δεν είναι άλλος από το προβάδισμα ενόψει της δεύτερης μάχης στο Μόναχο.

Ένα
ζευγάρι με προϊστορία στους 16 καθώς για την ίδια φάση έπαιξαν και πέρυσι αλλά και το 2005. Και τις δύο φορές το εισιτήριο για τους 8 πήρε η Μπάγερν. Πέρυσι νίκησε με 1-3 στο Λονδίνο και έχασε με 2-0 στο Μόναχο, ενώ πριν εννέα χρόνια είχε επικρατήσει στη Γερμανία με 3-1 και έχασε στην Αγγλία με 1-0.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι Λονδρέζοι και ο Αρσέν Βενγκέρ έχουν αρκετές απουσίες καθώς εκτός αποστολής έχουν μείνει οι τραυματίες Ράμσεϊ, Βερμάελεν, Ντιαμπί, Κάλστρομ και Γουόλκοτ αλλά και ο τιμωρημένος Αρτέρα. Όσο για τον Πεπ Γκουαρντίολα, αυτός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία, Ριμπερί αλλά και στον Μπαντστούμπερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα