Συζητάει για Βιεϊρίνια η Βόλσμπουργκ

Ιστορικό ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ θα αποτελέσει η πιθανή επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, καθώς το κόστος της υπολογίζεται πάνω από τις 4.000.000 ευρώ.

Η Βόλφσμπουργκ φέρεται, να συζητά για την πώληση του Πορτογάλου παίκτη έναντι 2.500.000 ευρώ. Ο ίδιος φέρεται, να συζητά για 1.000.000 ευρώ, συν τη φορολογία, το ποσό εκτοξεύεται περίπου στα 1.800.000 ευρώ. Ήτοι συνολικά 4.300.000 ευρώ!

Υπάρχει
βέβαια, και το ποσό των 500.000 ευρώ το οποίο οφείλει η γερμανική ομάδα στην ελληνική. Αφορά τη συμπλήρωσε ορισμένων συμμετοχών του Αντελίνο Βιεϊρίνια με τη Βόλφσμπουργκ στην Μπουντεσλίγκα.

Τα 4.000.000 ευρώ για την επιστροφή του Πορτογάλου θα είναι το μεγαλύτερο ποσό το οποίο έχει δαπανηθεί για μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ.

Το ποσό αυτό δεν είναι εμπόδιο για τον Ιβάν Σαββίδη. Και σε ότι αφορά τις απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ και σε ότι αφορά τις απαιτήσεις του παίκτη. Εδώ ακριβώς βρίσκεται η εξήγηση της αναφοράς του Γιώργου Δώνη: «Δεν γνωρίζουμε εάν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θέλει να επιτρέψει τώρα, στον ΠΑΟΚ»! Και τούτο επειδή δεν έχει εκφράσει επίσημα τις απαιτήσεις του. Ανεπίσημα όμως, είναι γνωστές...

Ο Ζέρμαν Τσιστιακόφ είναι σε «ανοικτή γραμμή» με τον Κλάους Άλοφς. Η Βόλφσμπουργκ έχει ανάγκη τα χρήματα, περισσότερο από τον παίκτη. Διαπραγματεύεται πλέον, ανοικτά.

Τι σημαίνει αυτό; Ίσως χαμηλώσει τον πήχη των απαιτήσεων της. Κι από την άλλη δεν αποκλείεται, να χαμηλώσουν ανάλογα κι οι απαιτήσεις του παίκτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα