Σύσκεψη για το «ντέρμπι αιωνίων»

Πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Καραϊσκάκη η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής με την αναμέτρηση να έχει οριστεί για την Κυριακή στις 26 Οκτωβρίου.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο εκπρόσωπος ασφαλείας Στρατηγός Απόστολος Κασκάνης και ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων της πράσινης ΠΑΕ Σπύρος Βλάχος.

Ο Παναθηναϊκός παρέδωσε μια επιστολή

προς τον Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά με την οποία ζήτησε να ισχύσουν σε γενικές γραμμές τα ίδια ακριβώς μέτρα με το περσινό ματς στο ίδιο γήπεδο. Όπου είναι γεγονός ότι οι πράσινοι δεν είχαν παράπονα και δεν συνέβη το παραμικρό.

Το μόνο που ζήτησαν έξτρα από το τριφύλλι ήταν «να υπάρχει αυξημένη αστυνομική προστασία στον πρόεδρο της ομάδας μας Ιωάννη Αλαφούζο κατά τις κινήσεις του λόγω των πρόσφατων διαδηλώσεων φιλάθλων του Ολυμπιακού εναντίον του στον τηλεοπτικό σταθμό ιδιοκτησίας του και σχετικών ανακοινώσεων συνδέσμων του Ολυμπιακού».

Κάτι που φανερώνει τις προθέσεις του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ να δώσει το παρών στο φαληρικό στάδιο όπως είχε κάνει και πέρυσι πανηγυρίζοντας στην σουίτα την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 επί του "αιώνιου" αντιπάλου.

Η σύσκεψη κύλησε πολύ ομαλά και έλειψαν οι εντάσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους των δυο ΠΑΕ και όλοι οι παρευρισκόμενοι τόνιζαν ότι ήταν μια από τις πιο ήρεμες συσκέψεις των τελευταίων χρόνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα