«Συντονισμός για τα προαπαιτούμενα»

«Όλα τα υπουργεία έχουν υποχρεώσεις, χρειάζεται συντονισμός και αυτό κάναμε σήμερα» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου όπου συμμετείχε σε σύσκεψη με αντικείμενο τα προαπαιτούμενα ενόψει του ελέγχου της τρόικας τον Σεπτέμβριο, ενώ είχε και κατ' ιδίαν συνεργασία με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Στουρνάρας

πρόσθεσε ότι έχει γίνει αρκετή δουλειά στα υπουργεία και σε ερώτηση αν θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα απάντησε «νομίζω πως ναι».

Σε άλλη ερώτηση για το αν θα τεθεί στην Ευρωμάδα (Eurogroup) θέμα ρύθμισης του ελληνικού χρέους απάντησε ότι αυτό εξαρτάται από το πρωτογενές πλεόνασμα και ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα. Τέλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι δεν συζητήθηκε το θέμα των πλειστηριασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη ο κ. Σαμαράς τόνισε πως οι πλειστηριασμοί είναι πολύ σημαντικό ζήτημα που θα το δει προσωπικά και πως πρέπει να γίνει εκτενής συζήτηση.

Κύκλο συναντήσεων με «γαλάζιους» βουλευτές, προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις, θα έχουν τις επόμενες ημέρες στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα