Συμβόλαιο μέχρι το 2016 ο Τζιμπούρ

Το μυστήριο για το αν ο Τζιμπούρ έχει ή δεν έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ξεδιαλύνεται καθώς στα συρτάρια της ΕΠΟ και της Super League βρίσκεται το νέο συμβόλαιο του αλγερινού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που βάζουν τέλος στη

σχετική φημολογία που είχε αναπτυχθεί, ο Ολυμπιακός κατέθεσε το έγγραφο πριν από μερικά 24ωρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν δικαίωμα να το καταθέσουν όποτε το επιθυμούσαν.

Το εν λόγω έγγραφο βρίσκεται στα χέρια των αρμόδιων αρχών του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ από ένα αντίγραφό του έχουν οι "ερυθρόλευκοι" και ο μάνατζερ του παίκτη, παρόλο που ο τελευταίος εμφάνιζε τον πελάτη του ως ελεύθερο στους συλλόγους που έδειχναν ενδιαφέρον.

Το νέο συμβόλαιο του Τζεμπούρ εκπνέει στις 30 Ιουνίου του 2016. Με βάση τα όσα αναφέρονται, ο Αλγερινός θα έχει καθαρές ετήσιες αποδοχές 700.000 ευρώ και ακόμη 300.000 μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος και εφόσον πιάσει ένα συγκεκριμένο όριο συμμετοχών. Ως εκ τούτου, Ο διεθνής επιθετικός, όταν συμφωνούσε για την επέκταση της συνεργασίας του, προσέβλεπε σε απολαβές περίπου στο 1.000.000 ευρώ κάθε χρόνο.

Επιπλέον, δεν υπάρχει κάποια δέσμευση σχετικά με την παραχώρησή του σε άλλη ελληνική ομάδα ή κάποια ρήτρα αποδέσμευσης για ομάδα του εξωτερικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα