Στο Βατικανό ο Αλέξης Τσίπρας

Στη Ρώμη θα μεταβεί σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο, στο Παπικό Παλάτι του Βατικανού.

Τα θέματα που θα κυριαρχήσουν στη συνάντηση είναι το μεταναστευτικό, η ανεργία, η κοινωνική δικαιοσύνη καθώς και η ανάγκη για ειρήνευση της Μέση Ανατολή.

Εν τω μεταξύ, οξύτατη επίθεση στον Αντώνη

Σαμαρά, εξαπέλυσε ο κ Τσίπρας κατά τη διάρκεια σύσκεψης με συνεργάτες του. Απαντώντας στα όσα φέρεται να δήλωσε ο κ. Σαμαράς σε βουλευτές της ΝΔ, ότι αν νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες, ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι: «Ο πανικός τον οδηγεί σε ανεύθυνη και ακατάσχετη κινδυνολογία. Ο ρόλος του πρωθυπουργού απαιτεί αίσθηση ευθύνης και όχι ανεύθυνες παρεμβάσεις στο καφενείο της Βουλής».

«Μιλούν για "πανικό", την ώρα που έντρομοι διαπιστώνουν πως κανείς πια δεν πιστεύει στο "λεφτά υπάρχουν"» απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Προβάδισμα 6 ποσοστιαίων μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24%, και η ΝΔ 18%. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή έχοντας ποσοστό 6,5%. Ποτάμι, ΚΚΕ και ΕΛΙΑ να ισοψηφούν στο 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρίσκονται στο όριο του 3%, ενώ εκτός Βουλής μένει η ΔΗΜΑΡ, με 1%.

Keywords
Τυχαία Θέματα